DIGI Romania: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru Clienti

DIGI Romania are un anunt de ultima ora pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita chiar acum.

DIGI Romania cupidon

DIGI Romania isi surprinde clientii din toata tara cu un anunt de ultima ora care anunta ce ofera gratuit pentru milioane de oameni din toata tara, si vorbim despre o veste extrem de buna pentru noi toti. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis ca romanii trebuie sa se bucure as acum se cuvine de weekend-ul indragostitilor, astfel ca ofera gratuit 3 televizoare Smart TV de la Samsung pe care trei clienti norocosi le pot castiga chiar acum.

DIGI Romania dedica acest concurs clientilor din Romania care au abonamente de televiziune DIGI TV, ei avansa sansa de a castiga unul dintre cele trei televizoare daca urmaresc postul de televiziune DIVA. Desigur ca vorim despre o conditie de a urmari postul de televiziune DIVA in weeken-ul cu ziua de 14 februarie, cei de la DIGI Romania anuntand ca vor ave un concurs pregatit inca din data de 8 februarie, deci atunci vor veni detaliile.

DIGI Romania: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru Clienti

DIGI Romania nu ofera prea multe detalii despre cele trei telvizoare pe care romanii le pot primi gratuit daca aleg sa participe la concursul sau, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume va fi oferit. E foarte posibil ca televizoarele pe care cei de la DIGI Romania le vor oferi sa fie extrem de similare cu cele pe care le-au oferit si alti operatori de telecomunicatii ca parte a procesului de promovare al  aceluiasi canal DIVA in ultimele luni.

DIGI Romania nu ofera detalii clare nici despre cum anume se va desfasura acest concurs pe care foarte multa lume mai mult ca sigur il asteapta, dar peste numai cateva zile ar trebui sa aflam primele detalii. E destul de clar faptul ca vor exista multi oameni dornici sa profite de ceea ce are DIGI Romania de oferit pentru noi toti in zilele urmatoare, asa ca nu putem decat sa asteptam si sa vedem tot ceea ce va fi dezvaluit in mod oficial.

DIGI Romania nu mai are alte concursuri in derulare in momentul de fata, asa ca daca primiti informatii despre vreunul care s-ar desfasura pe undeva, ar fi bine sa le ignorati in totalitate.