Huawei: Ce spune despre Decizia NEASTEPTATA pentru Telefoane

Huawei disparat

Huawei, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane din toata lumea, a fost in ultima perioada in centrul multor discutii din cauza unei decizii foarte importante pe care a luat-o, si care se pare ca nu e apreciata de toata lumea. Mai exact, cei de la Huawei au luat decizia de a le oferi oamenilor din intreaga lume posibilitatea de a folosi in versiune beta sistemul sau de operare Harmony OS, care e prezentat ca unul complet nou, desi analizarea sa arata ca e doar un Android modificat.

Huawei a fost nevoita sa raspunda in fata tuturor acestor acuzatii ca a prezentat in mod fals un sistem de operare nou, care de fapt este doar unul vechi, si nimic mai mult. Compania Huawei spune mai jos exact ceea ce inseamna acest sistem de operare Harmony OS, ea incercand sa dea de inteles ca s-a folosit de ce a putut pentru a-l dezvolta cat mai rapid, chiar daca asta a insemnat sa-l cosntruiasca pe “scheletul” Android, cu elemente folosite deja.

“Construit pe baza tehnologiei distribuite de la Huawei, HarmonyOS este un sistem de operare nou-nouț, care este conceput în mod unic în jurul noilor nevoi ale unui viitor în care sunt interconectate dispozitive IoT disparate. Poate fi implementat la cerere pe o gamă largă de dispozitive și poate adapta flexibil resurselor hardware și cerințelor aplicației.

În timp ce se asigură că toate regulile open-source aplicabile sunt respectate cu strictețe, HarmonyOS profită de un număr mare de resurse open-source terțe, inclusiv Linux, pentru a accelera dezvoltarea unei arhitecturi cuprinzătoare.

Deși anumite elemente UI din EMUI 11 sunt păstrate în actuala versiune beta a dezvoltatorului, HarmonyOS va lansa cu o nouă interfață UI împreună cu smartphone-urile Huawei viitoare. Programul beta pentru dezvoltatori este încă în desfășurare și salutăm orice feedback din partea dezvoltatorilor și partenerilor care lucrează alături de noi pentru a aduce la viață viziunea noastră cu toate scenariile.”