LUNA: INCREDIBIL Anunt, ce IMPACT are pentru Toata Omenirea

LUNA este in centrul unui incredibil anunt care va avea si un foarte mare impact pentru toata omenirea, iata ce trebuie sa stim cu totii despre asta.

luna experimente

LUNA a fost in centrul unor decizii foarte importante luate saptamana aceasta pentru oamenii din intreaga lume, si vorbim despre ceva care era asteptat de ceva vreme, dar care se infaptuieste abia in momentul de fata. NASA a acordat in sfarsit un contract pentru o companie americana care urmeaza sa trimita pe luna o nava spatiala care va ateriza intr-unul dintre bazinele satelitului natural al Pamantului, si va transporta diverse instrumente importante.

LUNA incepe sa fie pregatita pentru a fi vizitata din nou de catre oameni, insa vorbim de acasta data despre vizite care vor pune bazele unei colonii care va fi realizata acolo de catre agentia spatiala americana. Nava spatiala care va fi trimisa de catre compania americana in baza contractului cu NASA va ajunge intr-un bazin care se numeste Mare Crisium, acesta avand un diamentru de 480 de kilometru, deci va fi suficient de mare pentru a fi explorat asa cum trebuie.

LUNA: INCREDIBIL Anunt, ce IMPACT are pentru Toata Omenirea

luna experimente spatiale

LUNA va fi vizitata de catre aceasta nava spatiala de mai multe ori, iar asta pentru ca ea va transporta materialele acolo in cadrul mai multor misiuni, urmand aseleniza si a reveni pe Pamant in cadrul lor. Avand in vedere ca NASA spera sa duca primii oameni pe luna in 2024, aceste misiuni de explorare avansata si de transportare a echipamentelor sunt extrem de importante pentru proiectul agentiei spatiale de a coloniza satelitul natural al Pamantului.

“NASA i-a acordat lui Firefly Aerospace din Cedar Park, Texas, aproximativ 93,3 milioane de dolari pentru a furniza lunii o suită de 10 investigații științifice și demonstrații tehnologice în 2023. Livrarea, planificată pentru Mare Crisium, un bazin de joasă întindere din partea apropiată a Lunii, va investiga o varietate de condiții și resurse ale suprafeței lunare. Astfel de investigații vor ajuta la pregătirea misiunilor umane pe suprafața lunară.”

LUNA va fi vizitata de nava spatiala pe care o puteti vedea mai sus, echipamentele care vor fi duse acolo avand o greutate totala de 93 de kilograme, aparent mica, dar cand vine vorba de transport in cosmos, lucrurile sunt diferite. NASA va incerca sa adune cat mai multe informatii in legatura cu luna inainte de a-si trimite astronautii acolo si a incepe colonizarea, insa e greu de spus daca astronautii vor si ajunge acolo in 2024.

LUNA este intre timp monitorizata de catre diverse agentii spatiale, si are tot mai multe secrete descoperite, insa inca mai sunt multe informatii pe care trebuie sa le aflam in legatura cu ea.