BRD Romania: ALERTA de ULTIMA ORA Emisa pentru TOTI Clientii

BRD Romania a emis o alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment in legatura cu ea.

BRD Romania dificultati

BRD Romania a emis o alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, una despre care trebuie sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre o problema extrem de serioasa care are loc in momentul de fata. Mai exact, cei de la BRD Romania au dezvaluit faptul ca intampina o serie de dificultati tehnice care genereaza multiple probleme cu sistemele lor, astfel ca un numar mare de clienti ar putea fi afectat de ceea ce se intampla acum in toata tara.

BRD Romania sustine ca problemele tehnice cu care se confrunta afecteaza procesarea tranzactiilor care sunt facute prin intermediul aplicatiilor de internet banking si mobile baking MyBRD. BRD Romania spune deasemenea ca si accesarea acestor aplicatii poate aea loc cu foarte mare dificultate in momentul de fata, iar problemele dureaza de cateva ore, ele nefiind rezolvate pana in momentul de fata, din pacate pentru toti clientii romani.

BRD Romania: ALERTA de ULTIMA ORA Emisa pentru TOTI Clientii

BRD Romania nu a oferit detalii cu privire la ceea ce sta in spatele acestor probleme tehnice cu care se confrunta in momentul de fata, astfel ca nimeni nu stie foarte clar care este situatia reala. BRD Romania a spus totusi ca echipele sale tehnice investigheaza situatia pentru a rezolva problemele cat se poate de repede, astfel ca ramane sa vedem in ce masura ar putea aparea un anunt prin care sa ni se spuna ca totul a revenit intr-un final la normal.

BRD Romania a facut chiar recent o serie de lucrari de mentenanta pentru sistemele in baza carora furnizeaza servicii bancare pentru clientii din toata tara, insa nu se stie daca acest probleme le au la baza. E foarte posibil ca una dintre modificarile recente facute de catre BRD Romania sa nu fi fost tocmai chiar atat de buna, si sa fi generat dificultatile de acum, dar noi nu vom afla vreodata pentru ca banca nu dezvaluie detalii de acest gen.

BRD Romania va anunta cand lucrurile vor reveni la normal, insa e posibil sa mai fie vorba despre cateva ore in care vor exista probleme tehnice cu utilizarea serviciilor sale de internet si mobile banking.