DIGI Mobil: ATACUL foarte IMPORTANT care a Surprins Lumea

DIGI Mobil este tinta unui atac foarte important care a surprins multa lume, dar care vine ca o masura ce ne arata inca o data importanta sa.

DIGI Mobil asalt

DIGI Mobil, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, si lider pe piata de portari din tara noastra, este tinta unui atac foarte important care as urprins multa lume, desi n-ar trebui sa fie asa. Dupa ce DIGI Mobil a lansat campania de portare prin care le ofera clientilor care vin in reteaua sa reducere de 50% timp de 6 luni la abonamente, cei de la Telekom au decis ca ar fi o idee buna sa contreze totul cu o oferta similara creata.

DIGI Mobil are acum o oferta contrara foarte serioasa anuntata de catre cei de la Telekom, grupul german promitandu-le clientilor din Romania reducere de 50% timp de 12 luni pentru abonamentele de telefonie mobila. Vorbim tot despre o oferta la portare pe care cei de la Telekom au anuntat-o pentru romanii dornici sa vina in reteaua sa, insa spre deosebire de DIGI Mobil, aceasta reducere este oferita la un abonament care costa 6 euro pe luna, in loc de 5.

DIGI Mobil: ATACUL foarte IMPORTANT care a Surprins Lumea

DIGI Mobil are deci o oferta rivala pe masuratei sale, iar asta pentru ca Telekom a decis sa reduca pretul normal al abonamentului din oferta, de la 8 euro pe luna, la 6 euro pe luna, pentru aceasta campanie. In aceasta idee, clientii nu au vreun beneficiu material substantial daca aleg oferta DIGI Mobil sau Telekom in detrimentul celeilalte, costul total al abonamentulelor pentru o perioada contractuala de 24 de luni avand o diferenta de sub 5 euro, deci nesemnificativa.

DIGI Mobil impune incheierea unui contract pentru 24 de luni pentru a beneficia de aceasta promotie speciala, la fel ca si Telekom, insa cel din urma ofera pretul redus de 6 euro pentru abonament numai pentru clientii existenti. DIGI Mobil nu are o asemenea limitare, astfel ca acolo exista un avantaj pentru toata lumea, in timp ce in cazul Telekom unul real doar pentru clientii serviciilor fixe, deci aici toti cei interesati trebuie sa aiba mare grija.

DIGI Mobil are aceasta oferta promotionala disponibila pentru o perioada limitata de timp, la fel ca si cei de la Telekom, astfel ca trebuie sa profitati de ea doar cat inca mai este disponibila, inainte sa dispara.