Kaufland: Veste de ULTIMA ORA, e GRATUIT de Azi in Romania

Kaufland are o veste grozava de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit de astazi pentru toata lumea, si cum profiti acum.

Kaufland cupon

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, are o veste grozava pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o noua gratuitate disponibila de acum pentru clientii romani. Mai exact, cei de la Kaufland au luat decizia de a da startul unei noi runde a campaniei promotionale prin care ofera gratuit vouchere de cumparaturi pentru clientii sai din toata Romania, aceasta fiind pornita acum peste 2 saptamani.

Kaufland ofera saptamana aceasta vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare pentru clientii din Romania care aleg sa faca cumparaturi de minim 200 de LEI in magazinele sale, iar la final scaneaza si Kaufland Card. 4000 de vouchere sunt puse la “bataie” pentru clientii care trec prin magazinele celor de la Kaufland in aceasta perioada, deci exista sanse destul de mari de a castiga ceva daca decideti sa cumparati ceva din locatiile din Romania.

Kaufland: Veste de ULTIMA ORA, e GRATUIT de Azi in Romania

Kaufland le ofera clientilor din Romania stele la fiecare bonuri de cumparaturi cu valoare de minim 50 de LEI, iar acestea pot fi folosite deasemenea in cadrul promotiilor disponibile pentru Kaufland. Kaufland a avut saptamana trecuta vouchere de valoare mult mai mare oferite pentru clientii din Romania care au decis sa profite de aceasta campanie promotionala, asa ca vorbim despre o revenire la ceea ce a oferit la inceput.

Kaufland desfasoara aceasta runda a concursului sau doar intre 8 si 14 februarie in Romania, astfel ca vorbim in continuare despre o perioada foarte limitata de timp in care putem profita de tot. Kaufland stie foarte bine ca romanii vor sa profite de concursul pe care-l are acum in desfasurare, si vrea doar sa le ofere cele mai bune conditii in care sa poata participa pentru a castiga oricare dintre voucherele care sunt disponibile in acest moment.

Kaufland ramane unul dintre lanturile de hypermarket-uri la care exista campanii promotionale extrem de interesante, cu gratuitati pe masura, asa ca trebuie sa incercati sa profitati de tot cat inca mai puteti.