Huawei: Decizia IMPORTANTA Anuntata in mod OFICIAL de CEO

Huawei a luat o decizie foarte importanta, care a fost anuntata in mod oficial de catre CEO-ul companiei chinezesti, iata ce trebuie sa stii acum.

huawei pastrare

Huawei a anuntat in mod oficial, prin CEO-ul sau, o foarte importanta decizie care a fost luata pentru clientii din toata lumea, una despre care ar trebui sa stim cu totii pentru ca suntem vizati in mod direct. Mai exact, cei de la Huawei au luat decizia de a nu isi vinde divizia care produce smartphone-uri, iar asta in ciuda tuturor informatiilor care au aparut pana acum in legatura cu asta.

Huawei a decis sa-si pastreze divizia care produce smartphone-uri in ciuda faptului ca autoritatile din SUA inca refuza sa anuleze restrictiile care i-au fost impuse inca din cursul anului 2019. Desi cei de la Huawei sperau ca administratia condusa de catre Joe Biden va gandi diferit lucrurile in comparatie cu Donald Trump, in realitate se pare ca restrictiile nu ar urma sa fie ridicate de catre americani in viitorul apropiat, ceea ce ramane o problema.

Huawei: Decizia IMPORTANTA Anuntata in mod OFICIAL de CEO

Huawei spune ca daca ea va fi prospera, atunci si companiile americane vor fi prospere, iar asta pentru ca va cumpara componente de la el epentru a-si fabrica diversele produse pe care le vinde. De la telefoane mobile si pana la echipamente de telecomunicatii, cei de la Huawei au la vanzare o varietate de produse care sunt bazate pe componente de la companii americane, astfel ca daca ei ar reusi sa le mai cumpere, companiile americane ar face mai multi bani.

Huawei stie foarte bine ca americanii sunt interesati in principal sa faca bani, astfel ca incearca sa ii convinga sa ridice sanctiunile in baza unor argumente care mai mult ca sigur pentru unii vor avea efect. Desigur ca nu toti vor fi convinsi de acest lucru, insa cei care vor fi, ar putea convinge administratia lui Joe Biden sa renunte la sancitunile impotriva chinezilor, sanctiuni care n-au adus chiar atat de mari beneficii pentru companiile americane.

Huawei ramane o companie puternica, in ciuda sanctiunilor impuse de catre SUA, dar ramane de vazut in ce masura va reusi sa mai continue sa vanda multe smartphone-uri in fiecare an.