Netflix: Marele SECRET Dezvaluit OFICIAL catre TOTI Abonatii

Netflix a dezvaluit in mod oficial un foarte mare secret despre care trebuie sa stie abonatii sai din toata lumea, iata ce nu ai aflat pana acum.

Netflix blocare

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume cu peste 200 de milioane de abonati, are cateva secrete pe care a inceput sa le dezvaluie pentru oamenii din intreaga lume care-i folosesc platforma. In aceasta idee, astazi vorbim despre o functionalitate care nu e tocmai la indemana tuturor, dar despre care compania Netflix vorbeste in mod oficial pentru ca poate fi extrem de utila pentru foarte multi dintre abonatii sai.

Netflix prezinta in aceste imagini modalitatea prin care cineva isi poate ascunde profilul principal de copiii care se uita la filme, desene, etc, folosind acelasi cont, masura fiind una foarte buna pentru parinti. Netflix stie ca nu orice fel de continut vazut de catre parinti este potrivit si pentru copii, asa ca a implementat posibilitatea de a ascunde profilul principal de cel al copiilor astfel incat el sa nu poata fi accesat decat de catre parintii care stiu cum sa o faca.

Netflix: Marele SECRET Dezvaluit OFICIAL catre TOTI Abonatii

Netflix blocare profil

Netflix permite protejarea unui profil din platforma sa cu un PIN care este cerut in momentul in care cineva incearca sa il acceseze, si copiii nu ar trebui, in mod teoretic sa stie respectivul PIN. Pentru a seta acest pin trebuie sa mergeti in sectiunea Profil si Control Parental din contul vostru de pe Netflix si sa cautati acolo optiunile pentru blocarea accesului la profil, dupa introducerea parolei fiind oferita optiunea de a seta PIN-ul dorit de catre voi.

Netflix blocare profil cont

Netflix a avut ceruta aceasta optiune pentru o buna perioada de timp inainte ca ea sa fie in mod oficial oferita pentru toti utilizatorii, astfel ca vorbim despre o decizie foarte buna de a oferi intr-un final. Pentru parinti optiunea e excelenta, si nu putem decat sa speram ca Netflix va mai implementa si altele la fel, desi inclusiv cei care nu au copii se pot folosi de ea pentru a restrictiona accesul la profil fata de alte persoane care folosesc acelasi cont cu ei.

Netflix blocare copii

Netflix are aceasta optiune disponibila pentru utilizatorii din toata lumea, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, o puteti gasi in sectiunea cu setarile pentru profilul vostru.