DIGI Romania: MILIOANE de Clienti au Asta GRATUIT si NU Stiu

DIGI Romania le ofera milioanelor de clienti din toata tara in mod gratuit un beneficiu extrem de important, iata cum poti profita chiar acum de tot.

DIGI Romania filtrare

DIGI Romania ofera pentru milioane de clienti din toata Romania un foarte important beneficiu gratuit despre care vasta majoritate a lor nici macar nu stiu, dar care le poate fi de mare ajutor multora dintre ei. Mai exact, cei de la DIGI Romania le ofera celor peste 5 milioane de clienti ai serviciilor de internet fix o functionalitate speciala numita Control Parental, iar prin ea romanii pot controla website-urile pe care ai lor copii le acceseaza pe internet.

DIGI Romania spune ca acest serviciu gratuit pe care il ofera pentru toti clientii sai din Romania poate bloca sute de mii de website-uri de pe intregul internet, si desigur ca altele pot fi adaugate de clienti. Vorbim despre website-uri care au continut pornografic, care au continut violent, sau care au divers continut care nu este potrivit pentru copii, si la care acestia nu ar trebui sa aiba acces atunci cand navigheaza pe internet, si asa ii putem proteja usor.

DIGI Romania: MILIOANE de Clienti au Asta GRATUIT si NU Stiu

DIGI Romania ofera aici un sistem foarte util pentru cei care nu au, de exemplu, un router care sa ofere un asemenea sistem, desi majoritatea dintre ele ofera optiunea de a activa un control parental. Pentru cei care nu au asa ceva disponibil, exista acest serviciu special pe care il ofera DIGI Romania pentru toata lumea, si el poate fi activat extrem de usor din contul de client pe care operatorul ne permite sa il facem in cadrul website-ului sau chiar acum.

DIGI Romania ofera nu doar posibilitatea de a activa functia de Control Parental din website-ul sau, ci si posibilitatea de a controla ce fel de website-uri sunt blocate prin ea, si sa adaugam altele noi. DIGI Romania spune ca in ciuda faptului ca pot fi blocate website-uri de catre sistemul sau, din pacate nu pot fi blocate si imaginile afisate pe motoarele de cautare, sau cele preluate pe diverse alte website-uri, deci trebuie sa stiti asta.

DIGI Romania ofera totusi un sistem care se poate dovedi a fi extrem de util pentru foarte multi dintre clientii sai din intreaga tara, si n-ar strica sa il analizati pentru ca s-ar putea sa va fie de un real folos pentru a va proteja copiii.