Huawei P50 Pro: DATA de LANSARE Dezvaluita pentru Toti Fanii

Huawei P50 Pro are data de lansare dezvaluita in sfarsit pentru fanii din intreaga lume, iata cand vom vedea noutatile aduse de catre telefon.

Huawei P50 Pro lansare

Huawei P50 Pro are in sfarsit dezvaluita data de lansare, noul model de telefon la care compania Huawei lucreaza de ceva vreme fiind in atentia lumii intreci multumita noutatilor pe care le va aduce. Vorbim despre un Huawei P50 Pro care va veni cu mult surprize foarte bune pentru toata lumea, dar din pacate fara serviciile celor de la Google, cea mai mare problema cu care s-au confruntat telefoanele Huawei in ultimii aproape doi ani de zile.

Huawei P50 Pro ar urma sa fie lansat pe 17 aprilie de catre compania Huawei, la destul de mare distanta de acest moment, si mai tarziu decat in cursul anului trecut, cand a avut lansarea programata la final de martie. Vorbim aici despre conferinta de lansare a Huawei P50 Pro, si nu inceperea vanzarilor propriu-zise, iar asta pentru ca acest din urma eveniment va avea loc fie la final de aprilie, fie la inceput de luna mai, deocamdata nu se stie ceva clar.

Huawei P50 Pro: DATA de LANSARE Dezvaluita pentru Toti Fanii

Huawei P50 Pro va fi lansat impreuna cu Huawei P50 si Huawei P50 Pro Plus, toate cele trei urmand a avea un chip Kirin 9000, dar cum acesta e oferit in cantitati limitate, si numarul de unitati va fi limitat. Din pacate aceasta este una dintre problemele generate de catre sanctiunile impuse de catre SUA impotriva celor de la Huawei, si Huawei P50 Pro este primul model de telefon care este substantial afectat de ceea ce se intampla de cateva luni bune deja.

Huawei P50 Pro va fi vandut cel mai probabil initial doar in China, acolo unde exista interesul cel mai mare pentru aceste modele de telefoane care nu beneficiaza de serviciile celor de la Google. Dupa aceea vor incepe cel mai probabil si vanzarile globale, asa cum s-a intamplat si cu seria Mate a celor de la Huawei, deci ramane doar sa vedem care vor fi deciziile luate pentru Huawei P50 Pro, si cum va incepe comercializarea noilor modele de telefoane.

Huawei P50 Pro va fi unul dintre cele mai importante modele de telefoane Android din toata lumea, iar asta si pentru ca va veni cu multe noutati pe partea de componente, nu doar de functii.