LUNA: Anuntul IMPRESIONANT, de ce e IMPORTANT pentru Omenire

LUNA este in centrul unui anunt impresionant pentru intreaga omenire, iata cat de important este acesta, si ce trebuie sa stim in legatura cu el.

luna adancuri

LUNA a fost si ramane in centrul foarte multor discutii care privesc intreaga omenire in momentul de fata, si desigur ca e normal sa fie asa din moment ce exista foarte multe lucruri de descoperit in continuare acolo. Mai exact, China a trimis pe luna un robot special care sa exploreze partea sa intunecata, si care a preluat probe de sol, care au fost transportate mai apoi pe Pamant cu una dintre navale spatiale trimise in orbita planetei de catre chinezi.

LUNA are prezentate mai jos unele dintre probele de sol preluate de catre chinezi, acestia reusind sa dezvaluie pentru omenire cateva secrete importante care nu sunt vizibile in mod obisnuit. Pentru ca aceste proble sunt foarte importante pentru felul in care este analizat satelitul natural al Pamantului, chinezii s-au gandit sa le expuna public intr-un muzeu din Beijing, iar asa oamenii obisnuiti vor putea vedea cum arata rocile de pe luna.

LUNA: Anuntul IMPRESIONANT, de ce e IMPORTANT pentru Omenire

LUNA a fost vizitata de catre robotul Chang’e 5 al chinezilor, acesta facand o serie de poze impresionante pe partea sa intunecata, acolo unde a descoperit si materiale neobisnuite pe suprafata. Acestea s-au dovedit a proveni de la alte obiecte care s-au ciocnit cu luna cu nu foarte mult timp in urma, insa cele mai importante elemente sunt probele de sol preluate de acolo si aduse pe Pamant, ele permitand intelegerea mai clara a zonei intunecate de acolo.

LUNA urmeaza sa fie explorata mai intens de catre NASA, si chiar de catre ESA, cea din urma intentionand sa trimita roboti care sa exploreze pesterile de acolo, ceva la care nimeni nu se astepta. Pe de alta parte, LUNA ramane in atentia tuturor din cauza faptului ca vor ajunge din nou astronautii acolo peste cativa ani, dar si pentru ca o baza lunara urmeaza sa fie facuta pentru a se pregati trimiterea oamenilor catre planeta Marte in cativa ani.

LUNA este foarte importanta pentru viitorul omenirii, insa ramane de vazut cat va dura pana cand toate aceste lucruri vor putea fi stabilite asa cum isi doresc agentiile spatiale.