DACIA Duster 3: Anuntul care va DEZAMAGI foarte MULTI Romani

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clienti, insa din pacate vine si o veste care va dezamagi lumea.

DACIA Duster 3 recuperare

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, noul model de SUV de la compania romaneasca fiind pregatit pentru a fi adus pe piata in cursul urmatoarelor luni, dar totul este deocamdata departe de finalizare. Intre timp, presa din Franta a reusit sa intre in posesia unor noi detalii cu privire la DACIA Duster 3, si se reconfirma faptul ca viitoarea masina va avea intr-adevar o motorizare hibrid integrata pentru clienti.

DACIA Duster 3 va veni cu un sistem hibrid, insa el nu va fi atat de bun precum isi imagineaza toata lumea, din pacate pentru noi, ci vorbim despre o implementare care va lasa multe de dorit. Prima parte proasta este ca acest sistem hibrid din DACIA Duster 3, care e folosit pe Renault Clio si Captur, nu va avea integrata si functionalitatea care va permite recuperarea energiei de franare, unul dintre elementele foarte importante pentru o motorizare de acest gen.

DACIA Duster 3: Anuntul care va DEZAMAGI foarte MULTI Romani

DACIA Duster 3 nu va permite, deci, reincarcare bateriilor decat folosind o statie de incarcare, iar asta pentru ca incarcarea in mers va fi imposibila din cauza eliminarii acestei componente a sistemului de motorizare hibrida. Decizia pe care cei Renault au luat-o cu privire la aceasta motorizare pentru DACIA Duster 3 are la baza dorinta de a tine costurile la un nivel cat se poate de redus, asa ca e foarte posibil sa vedem si alte limitari impuse pentru a putea hibridiza masinile.

DACIA Duster 3 va veni totusi cu motorizari pe combustibil care sunt similare cu cele pe care le stim deja de la actualele modele, ceea ce este pana la urma o veste foarte buna pentru clientii din toata lumea. Desigur ca totul depinde foarte mult si de ceea ce vrea Renault sa faca in final cu masinile sale, iar asta pentru ca DACIA Duster 3 inca este foarte departe de a fi lansata pentru clienti, punerea sa in vanzare fiind programata pentru 2024, sau 2025.

DACIA Duster 3 va fi cel mai important upgrade pentru seria de SUV-uri din ultimii ani, asa ca foarte multa lume se va uita cu mare interes la ceea ce va fi oferit pentru clientii din toata lumea.