Vodafone: SURPRIZA Colosala, e GRATUIT pentru Orice Romani

Vodafone a anuntat o surpriza colosala pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar de acum, si cum profiti.

vodafone convingere

Vodafone a anuntat in mod oficial o surpriza colosala pentru clientii sai din toata Romania, una de care ar trebui sa profiti chiar acum, si asta pentru ca vorbim despre o gratuitate oferita pentru 30 de zile. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le permita romanilor din toata tara sa testeze noile abonamente Flex pentru o perioada de 30 de zile, dar mai important decat atat, ei au sansa de a primi gratuit si un Samsung GALAXY S21 daca fac asta.

Vodafone a lansat cu nu foarte mult timp in urma abonamentele Flex, si vorbim despre un nou tip de abonament digital care le ofera clientilor optiunea de a alege ce fel de date sa primeasca, la un pret redus. Pentru ca Vodafone vrea ca un numar cat mai mare de romani sa testeze aceste abonamente, si sa ajunga sa le foloseasca in viata de zi cu zi, ofera gratuitate 30 de zile la testarea lor, dar si acest telefon nou ca premiu.

Vodafone: SURPRIZA Colosala, e GRATUIT pentru Orice Romani

Vodafone a decis sa ofere un Samsung GALAXY S21 Ultra 5G drept premiu pentru aceasta promotie pe care a gandit-o pentru toti clientii sai din toata Romania, si poate ca ar fi bine sa incercati noile abonamente. Exista milioane de clienti cu abonamente, sau cartele de la Vodafone care pot incerca noul tip de abonament digital, asa ca nu prea aveti ce sa pierdeti cand vine vorba despre aceasta surpriza colosala facuta de catre operator.

Vodafone le permite romanilor sa profite foarte usor de aceasta promotie speciala, activarea abonamentului putand fi facuta direct de pe website-ul sau in doar cateva minute de catre oricine. E nevoie totusi sa faceti aceasta procedura pana in data de 15 martie pentru a fi inscrisi in promotia operatorului, si a avea efectiv sansa de a castiga telefonul Samsung GALXY S21 Ultra 5G care este oferit pentru unul dintre cei care testeaza abonamentele.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, iar ceea ce face acum pentru clientii sai vine ca o veste excelenta de care ei ar trebui sa profite imediat.