Huawei P50 Pro: Veste PROASTA, ce se Intampla cu Telefoanele

Huawei P50 Pro este in centrul unei vesti proaste pentru clientii din toata lumea, iata ce trebuie sa stie fanii care sunt interesati de noile modele.

Huawei P50 Pro lichide

Huawei P50 Pro este noua serie de telefoane pe care compania Huawei o va lansa foarte curand pentru clientii din intreaga lume, si vorbim din pacate despre o veste proasta astazi pentru ele. Mai exact, un cunoscut leaker de produse Huawei a dezvaluit astazi faptul ca Huawei P50 Pro nu va beneficia de lentile “lichide” pentru noua camera principala, ci vorbim despre cele clasilce, care vor avea in continuare software care nu va permite distorsionarea imaginilor.

Huawei P50 Pro era un telefon pentru care se zvonea ca ar urma sa vedem o asemenea schimbare facuta de catre cei de la Huawei, insa se pare ca lucrurile nu vor sta chiar asa, astfel ca noile camere vin fara asemenea lentile. Chiar si fara lentile de acest gen, Huawei P50 Pro va fi in continuare un telefon extrem de interesant pentru clientii din toata lumea, iar camerele sale vor fi cu siguranta unele care vor atrage atentia lumii intregi.

Huawei P50 Pro: Veste PROASTA, ce se Intampla cu Telefoanele

Huawei P50 Pro va continua fara discutia seria telefoanelor cu camere excelente pe care cei de la Huawei le-au adus pe piata pana in momentul de fata, si asta va fi fara discutie o veste grozava. Camerele pe care Huawei P50 Pro le va avea integrate vor ajunge cu siguranta in topul celor de la DxOMark, asa cum s-a intamplat si cu modelele anterioare, toate fiind laudate fara masura pentru capacitatea de a inregistra poze si clipuri video.

Huawei P50 Pro este un telefon asteptat de catre foarte multa lume, dar din pacate el va fi pus initial in vanzare doar in anumite tari de pe glob, si in cantitati foarte limitate. Conform celor mai recente informatii cu privire la Huawei P50 Pro, se pare ca procesorul este principala problema cu care se confrunta compania Huawei, el fiind disponibil in cantitati extrem de limitate, iar asta impiedica distributia pentru vanzare in numar foarte mare.

Huawei P50 Pro va fi prezentat undeva pe la jumatatea lunii aprilie de catre compania Huawei, insa nu se stie inca la ce moment vor incepe si vanzarile efective pentru noile modele de telefoane.