DACIA Logan 3: Model Special care a fost Anuntat de Renault

DACIA Logan 3 sta la baza unui nou model special de masina care a fost anuntat de catre Renault, iata ce a dezvaluit producatorul francez acum.

DACIA Logan 3 taliant

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai populare masini pe care producatorul roman le vinde in Romania in momentul de fata, ea fiind apreciata si in alte tari din Europa, insa nu peste tot in lume e vanduta sub brand-ul Dacia. Mai exact, in Turcia a fost anuntat un nou model de masina de la Renault, despre care presa franceza spune ca este bazat pe noul model al DACIA Logan 3 care a fost lansat in cursul acestui inceput de an pentru clientii din cam toata lumea.

DACIA Logan 3 a avut in generatia a 3-a parte de extrem de multe schimbari foarte bune pentru toti clientii, si asta e o veste excelenta pentru ca foarte multa lume s-a putut bucura de ele, si a apreciat masina. Succesul DACIA Logan 3 de pana acum motiveaza Renault sa o foloseasca pentru un nou model care este lansat in Turcia cu denumirea Taliant, acesta fiind practic masina romaneasca, usor modificata, pentru a putea fi vanduta sub brand-ul francez.

DACIA Logan 3: Model Special care a fost Anuntat de Renault

DACIA Logan 3 taliant renault

DACIA Logan 3 e o masina populara in anumite zone, dar in altele brand-ul Renault e mai puternic, asa ca masinile romanesti sunt modificate cu anumite dotari care sa le faca sa para mai scumpe, si sunt vandute mai scump. In cazul acesta, DACIA Logan 3 are schimbarile din generatia a 3-a modificate iar, in ceea ce priveste farurile, bara frontala si grilaul, plus stopurile si portbagajul, insa restul aspectului masinii este in mare parte neschimbat.

DACIA Logan 3 va sta la baza Renault Taliant in Turcia inclusiv in ceea ce priveste modificarile pentru interior, iar asta pentru ca Renault sigur nu vrea sa cheltuie prea multi bani cu aceasta modificare. Platforma CMF-B, low end, folosita in DACIA Logan 3 de generatie a 3-a pare sa fie perfecta si pentru Renault Taliant, iar asta nu e tocmai o foarte mare surpriza pentru ca strategia e aceeasi inclusiv pentru Duster, vandut sub brand Renault in multe tari.

DACIA Logan 3 va sta totusi la baza unui alt model care va fi lansat in Romania destul de curand, acesta fiind o combinatie intre Lodgy si MCV, masina fiind deja testata pe drumurile publice.