Vodafone: Ultimele Zile in care mai e Gratuit pentru Romani

Vodafone a intrat in ultimele zile in care mai ofera gratuit pentru clienti ceva ce multi nu sperau ca vor vedea, iata cum poti sa obtii tot acum.

Vodafone flexibilitate

Vodafone a anuntat la inceputul acestei luni o surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania, si e una care vine ca o veste extrem de buna, dar care mai e valabila doar doua zile. Mai exact, la inceputul lunii cei de la Vodafone au decis sa le permita clientilor din toata Romania posibilitatea de a folosi gratuit timp de o luna un abonament Flex, pentru a vedea daca indeplineste dorintele lor, si pot castiga un telefon mobil.

Vodafone a decis ca in cadrul acestei campanii sa le ofere clientilor posibilitatea de a castiga un Samsung GALAXY S21 Ultra 5G, ceea ce a atras atentia multor persoane acum. Doar un singur telefon Samsung GALAXY S21 Ultra 5G este oferit de catre cei de la Vodafone pentru cei care aleg sa incerce un abonament Flex pentru o perioada de o luna de zile, chiar daca dupa aceasta perioada renunta efectiv la respectivul abonament.

Vodafone: Ultimele Zile in care mai e Gratuit pentru Romani

Vodafone vrea sa convinga un numar cat mai mare de oameni sa incerce noile sala abonamente digitale, iar asta pentru ca ele ofera flexibilitate foarte mare, de aici si denumirea Flex. Aceste abonamente le permit oamenilor sa aleaga exact beneficiile pe care le vor avea disponibile, si desigur ca aceste pot fi modificate de catre clientii Vodafone, astfel ca vorbim despre control mai mare oferit clientilor din toata Romania prin ele.

Vodafone nu e singurul operator de telecomunicatii din Romania care ofera posibilitatea de a castiga un Samsung GALAXY S21 Ultra 5G gratuit in aceasta perioada, cei de la Orange avand deasemenea o promotie similara. Vodafone mai desfasoara aceasta campanie pana in data de 15 martie, adica pentru doar inca 2 zile, asa ca mai aveti foarte putin timp la dispozitie pentru a testa abonamentele Flex si a castiga un Samsung GALAXY S21 Ultra 5G.

Vodafone va mai avea cu siguranta si alte promotii extrem de bune in viitorul foarte, dar nu se stie clar cand vor fi disponibile, asa ca profitati cum de ceea ce aveti.