Huawei: China isi Sustine Compania dupa Noi Lovituri din SUA

Huawei are parte de sustinerea Chinei dupa noi lovituri venite din SUA prin impunerea unor noi sanctiuni impotriva companiei chinezesti chiar recent.

Huawei asistare

Huawei a avut in cursul zilei de ieri parte de noi vesti extrem de proaste venite din SUA din cauza faptului ca americanii au luat o decizie care a surprins extrem de multa lume, iar asta pentru ca era neasteptata. Mai exact, cand toata lumea se astepta ca Joe Biden sa ia decizia de a renunta la restrictiile impuse de catre Donald Trump impotriva Huawei, in realitate se pare ca de fapt s-a mers intr-o cu totul alta directie, fiind impuse altele.

Huawei a aflat de la partenerii sai din SUA ca administratia condusa de catre Joe Biden i-a anuntat in legatura cu faptul ca nu vor mai putea livra anumite tipuri de componente folosite in dispozitive 5G. Decizia vine ca o surpriza extrem de mare pentru cei care se asteptau ca Joe Biden sa renunte la toate sanctiunile pe care Donald Trump le-a impus, dar iata ca vine altele noi, iar China lanseaza noi atacuri.

Huawei: China isi Sustine Compania dupa Noi Lovituri din SUA

Huawei este sustinuta de catre China in disputa cu SUA, ministrul de externe al tarii afirmand ca SUA nu este o tara care sa fie de incredere, ceea ce vine c ao afirmatie extrem de interesanta. Tot asta spunea SUA despre China si Huawei, insa acum chinezii spun ca aceasta decizie va afecta substantial schimburile tehnologice intre tari, si ar putea crea probleme in lanturile de productie pentru dispozitive electronice de ultima generatie, ceea ce e adevarat.

“Sanctiunile vor perturba grav schimburile tehnologice și schimburile comerciale ale celor două țări și ale lumii în general, va submina lanțurile industriale globale și lanțurile de aprovizionare. SUA ar trebui să oprească imediat suprimarea companiilor chineze și să trateze companiile chineze într-un mod corect, corect și nediscriminatoriu.”

Huawei nu va scapa de sanctiunile impuse de catre SUA, si dupa ce Donald Trump a fost acuzat ca el e in spatele lor, in realitate se pare ca totul vinde dintr-o cu totul alta directie de fapt. In aceasta idee, e improbabil ca Huawei sa isi reia activitatea normala pentru ca SUA nu vrea acest lucru, e destul de clar, si de aceea e si China atat de suparata acum, asa ca s-ar putea sa mai vedem vanzarea unor divizii ale companiei chinezesti in viitorul apropiat.

Huawei va incerca sa faca si un parteneriat cu o companie indiana pentru a-si produce echipamentele 5G de telecomunicatii si a le puntea vinde oriunde doreste, dar sansele ca asta sa se intample sunt cam mici.