ING Bank: Anuntul Oficial cu Schimbarile Lansate Clientilor

ING Bank a facut un anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a implementat o serie de schimbari despre care ei trebuie sa stie.

ING Bank lucruri

ING Bank a anuntat in mod oficial noi schimbari pentru clientii din toata Romania, banca lucrand din greu pentru a le oferi oamenilor ceea ce vor cu adevarat de la serviciile pe care le platesc. Mai exact, ING Bank a anuntat o noua actualizare pentru aplicatia disponibila pentru telefoane pentru mobile banking, aceasta aducand o serie de imbunatatiri care fac loc si pentru alte noutati serioase la care banca lucreaza de ceva vreme pentru toata lumea.

ING Bank lucreaza in mod constant pentru a-si imbunatati aplicatiile pe care le ofera clientilor pentru serviciile de mobile banking, iar acum vorbim in prima parte despre optimizari pentru functionarea sa. In continuare cei de la ING Bankspun ca au implementat “cateva lucruri noi” pentru aplicatiile lor, unele dintre ele fiind deja vizibile, optiunea pentru deschiderea conturilor fiind unul dintre aceste lucruri, iar oferirea sa este o idee extrem de buna, in final.

ING Bank: Anuntul Oficial cu Schimbarile Lansate Clientilor

ING Bank spune ca alte modificari facute pentru aplicatia HomeBank nu sunt deocamdata vizibile pentru ca se fac toate pregatirile tehnice in vederea lansarii lor pentru clienti. Aici vorbim despre asteptare pentru ca e greu sa pregateste noutati importante pentru aplicatiile dedicate telefoanelor, dar daca ING Bank anunta ca va oferi schimbari bune pentru clientii sai, atunci ne putem astepta ca ele sa vina nu foarte tarizu, si cel mai probabil vor fi bune.

ING Bank inca mai are de implementat multe noutati care exista deja de ceva vreme in aplicatiile de mobile banking ale altor banci, asa ca ne putem astepta sa vedem surprize bune de la banca. Problema este ca ele trebuie testate extrem de bine inainte ca ING Bank sa le poata lansa pentru clientii sai din toata tara, deci poate ca urmatorul update ni le va aduce, sau poate ca vom mai avea de asteptat cateva luni pana cand totul va fi disponibil oficial.

ING Bank distribuie in mod gratuit aplicatiile sale pentru iPhone si Android prin magazinele de aplicatii dedicate, dar numai versiunea pentru iOS a fost actualizata cu aceste noutati.