Anunt de la Guvernul Romaniei privind Etapa a 3-a de Vaccinare

Anunt Guvernul Romaniei Etapa 3 Vaccinare

Guvernul Romaniei a publicat astazi un nou mesaj de la primul-ministru al tarii, Florin Citu, cu privire la campania de vaccinare si inceperea etapei a 3-a, bine e impropriu zis incepere pentru ca se deschid doar liste de asteptare care vor duce la si mai multa asteptare.

Guvernul Romaniei va permite de maine programarea pentru asteptarea eliberarii unui loc in cadrul unui centru de vaccinare dintr-o localitate aleasa de catre noi, si asta inseamna mai multa nerabdare pentru romanii care doresc sa se vaccineze.

“Premierul Florin Cîțu: Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriți să vă vaccinați, înscrierea se face prin intermediul listelor de așteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscriși pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populației generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veți primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care ați optat. Vaccinarea nu este obligatorie, dar este SINGURA soluție pentru a reveni la normalitate cât mai curând.

Împreună învingem pandemia!”