Huawei P50 Pro: Noua Data de Lansare Anuntata pentru Fani

Huawei P50 Pro are o noua data de lansare dezvaluita pentru fanii din intreaga lume care este interesata sa-l cumpere, iata cand va fi disponibil oficial.

Huawei P50 Pro mai

Huawei P50 Pro are o noua data de lansare anuntata pentru fanii din intreaga lume, noile modele de telefoane urmand a ajunge pe piata mult mai tarziu decat s-a crezut pana in momentul de fata. Mai exact, se pare ca Huawei P50 Pro va fi lansat in cursul lunii mai, nu aprilie, asa cum s-a spus initial, aceasta diferenta venind probabil de la toate problemele globale cu productia de semiconductori, sau poate din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA.

Huawei P50 Pro urmeaza sa fie lansat in mai de catre compania Huawei, insa vanzarile ar putea incepe chiar mai tarziu decat atat, poate chiar in luna iunie, insa deocamdata nu exista pre amulte informatii. E greu deocamdata de spus de ce Huawei decide sa lanseze atat de tarziu noile sale modele de telefoane, dar asta conteaza mai putin pentru ca in final important este ca Huawei P50 Pro, si celelalte modele din serie, ajung mai tarziu la utilizatorii interesati.

Huawei P50 Pro: Noua Data de Lansare Anuntata pentru Fani

Huawei P50 Pro lansat in luna mai ne aduce telefonul mult mai tarziu decat credea oricine, si mult mai tarziu decat a fost lansata seria Samsung GALAXY S21 de catre compania coreeana. Aceasta este o problema serioasa pentru cei de la Huawei, care de obicei isi apropiau foarte mult lansarile de cele ale Samsung, insa iata ca SUA forteaza intarzierea serioasa a lansarii Huawei P50 Pro, o premiera care ar putea fi urmata de probleme similare si in viitor.

Huawei P50 Pro va veni totusi cu foarte multe noutati importante in momentul in care va fi pus in vanzare, de la camera si pana la memoria RAM, mediul de stocare, si nu numai. Toate acestea vor face mai mult ca sigur din Huawei P50 Pro un telefon extrem de interesant, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem care vor fi schimbarile oficiale pe care compania Huawei le va dezvaluit pentru toata lumea in cursul lunii mai.

Huawei P50 Pro ar putea fi deasemenea vandut si la preturi mai mari decat cele percepute pentru modelele anterioare, insa toate acestea depind de ceea ce vrea sa faca intr-adevar compania Huawei cu noile telefoane.