Windows 10: Update Major Lansat Deja pe Unele Calculatoare

Windows 10 are parte de un nou update major lansat deja pentru unele calculatoare, iata cat de important este el pentru sistemul de operare.

Windows 10 21h1

Windows 10 are parte de un update major care a fost lansat deja pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre o veste extrem de importanta pentru toti cei care sunt interesati sa il foloseasca. Vorbim despre o versiunea 21H1 a Windows 10 care a fost lansata pentru testare in randul celor care sunt inscrisi in programul Microsoft care permite testare versiunilor inca nelansate ale sistemului de operare, si exista destui oameni care fac asta.

Windows 10 are in aceasta versiune implementate foarte multe schimbari in raport cu modelele anterioare ale sistemului de operare, astfel ca vorbim despre o imbunatatire a experientei de care are parte toata lumea. Desigur ca deocamdata versiunea 21H1 a Windows 10 este in proces de testare, si unele dintre noutatile care au fost implementate ar putea fi anulate daca se descopera ca ele nu sunt suficient de bune in raport cu ceea ce vor oamenii.

Windows 10: Update Major Lansat Deja pe Unele Calculatoare

Windows 10 are intotdeauna testate in avans versiunile noi ale sistemului de operare pentru a se descoperi eventualele probleme cu care se confrunta cei care fac parte din programul de verificare al versiunilor beta. Scopul acestuia este de a descoperi din timp orice fel de probleme cu care s-ar putea confrunta oamenii, astfel incat ele sa fie rezolvate din timp, inainte ca sute de milioane de oameni sa instaleze update-uri pentru Windows 10 care nu functioneaza asa cum trebuie.

Windows 10 ar trebui sa aiba descoperite mai toate problemele existente ca parte a acestui proces de verificare, insa desigur ca nu intotdeauna se gaseste chiar tot ceea ce este in neregula, unele probleme fiind rezolvate ulterior. Indiferent de situatie, Windows 10 va avea versiunea aceasta lansata cel tarziu in cursul lunii martie, si chiar dupa aceea vor exista deasemenea actualizari care sa rezolve eventualele probleme care mai sunt descoperite.

Windows 10 va mai beneficia de patch-uri chiar si pana atunci, astfel ca unele dintre problemele existene vor fi rezolvate de acum, si nu se va astepta dupa versiunea 21H1.