Huawei: Anuntul Oficial care a Luat prin Surprindere Lumea

huawei aparente

Huawei a facut in 2020 o serie de schimbari foarte importante in scopul de a scapa de sanctiunile care i-au fost impuse de catre SUA, insa din pacate miscarile sale n-au avut chiar atat de mare succes. Una dintre aceste schimbari a avut la baza decizia de a vinde divizia de produse Honor catre un consortiu chinezesc, ceva ce putini credeau ca se va intampla vreodata, insa Huawei a decis sa salveze aceasta divizie si sa continue fara ea, stiind ca sanctiunile nu vor disparea.

Huawei are acum concurenta chiar de la aceasta divizie pe care a vandut-o, noul sau CEO afirmand ca este increzator in faptul ca telefoanele pe care le va lansa vor avea succes mai mare decat cele facute de catre compania care a creat divizia. Acest anunt este surprinzator din toate punctele de vedere, iar asta pentru ca Huawei probabil nu se astepta sa vada concurenta venind chiar de la fosta sa divizie, insa iata ca acolo planurile sunt cat se poate de mari.

Huawei: Anuntul Oficial care a Luat prin Surprindere Lumea

Huawei a facut tot ce a putut pentru a se asigura de faptul ca fosta sa divizie va ajunge in maini bune si va fi protejata de sanctiunile din SUA, acest lucru infaptuindu-se, insa cu pretul concurentei pe care i-o face acum. Era intr-o anumita masura de asteptat sa vedem o asemenea schimare de atitudine la cei care au plecat de la Huawei, iar asta si pentru a arata ca vanzarea are totusi la baza crearea unui grup nou, puternic, ceva ce nu multi se asteptau sa vada.

Huawei a ajuns in pozitia in care nu prea mai poate face nimic din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, si asta e o veste extrem de proasta pentru toata lumea pentru ca multi se asteptau sa revada Android cu Google Play Services in telefoanele companiei. Acest lucru nu se va intampla prea curand pentru ca e imposibil ca Huawei sa scape de sanctiunile din SUA pe care Donald Trump le-a impus, si pe care Joe Biden nu vrea sa le anuleze, deci ramane doar sa vedem ce se va face in final in legatura cu ele.

Huawei ar putea vinde si divizia care produce echipamente de telecomunicatii pentru a scapa de problemele din SUA, insa deocamdata o decizie nu a fost luata in legatura cu aceasta parte a companiei.