DACIA Duster 3: Anuntul Oficial, Planul Grozav al Renault

DACIA Duster 3 modern

DACIA Duster 3, viitorul model important de SUV pe care producatorul roman se pregateste sa-l lanseze pentru clientii sai din toata lumea, este deja in lucru, si va fi lansat in viitorul nu foarte indepartat pentru noi. Pana atunci, Denis Le Vot, seful diviziilor DACIA si Lada, a anuntat faptul ca planurile sunt mari pentru viitoarele modele de masini, iar aici includem si DACIA Duster 3, impreuna cu Bigster, asupra caruia el s-a concentrat mai mult intr-un interviu acordat recent publicatiilor din franta cu privire la planurile grupurilor.

DACIA Duster 3 ar trebui sa vina si intr-o versiune hibrid, daca ne luam dupa cele spuse de catre Le Vot, iar asta pentru ca Bigster va avea o versiune de acest gen, conform lui, totul gandit pentru a face brand-ul mult mai cool. E improbabil ca Bigster sa vina intr-o versiune hibrid, iar DACIA Duster 3 nu, si asta pentru ca de la grupul german am vazut doar decizii logice luate pana acum, si nu e de asteptat ca logica sa fie aruncata pe geam cu noile modele de masini.

DACIA Duster 3: Anuntul Oficial, Planul Grozav al Renault

DACIA Duster 3 ar urma, desigur, sa fie si mai scumpa decat modelul actual, insa avand in vedere schimbarile foarte mari care sunt facute pe partea de hibridizare, impreuna cu multe altele, este poate destul de logic sa vedem si decizii de acest gen. DACIA Duster 3 va avea toate noutatile pe care le-am vazut in Logan 3, si cel mai probabil inca multe altele foarte interesante, astfel ca e de asteptat sa fie cu cel putin cateva sute de euro mai scumpa decat modelele puse la vanzare pana acum.

DACIA Duster 3 va fi deasemenea lansata si fara motorizare 4×4, conform celor mai recente informatii, iar asta ar putea fi o veste foarte proasta pentru cei care asteapta cu nerabdare aparitia noilor modele de masini. E foarte posibil ca pretui sa nu creasca foarte mult tocmai din cauza faptului ca vor fi eliminate unele dintre dotarile care exista pentru modele, dar mai multe despre asta vom afla in cursul anilor urmatori de la producator.

DACIA Duster 3 va fi cel mai probabil lansata in 2024, sau 2025, nimeni nu stie foarte clar, astfel ca ramane doar sa asteptam si sa vedem care vor fi in final planurile grupurilor francez si romanesc in legatura cu modelele noi.