Fortnite: Avantajul Neobisnuit pentru Unii dintre Jucatori

Fortnite Avantajul Neobisnuit

Fortnite a creat un avantaj neobisnuit pentru unii dintre jucatorii din intreaga lume, si asta in conditiile in care vorbim despre ceva ce nu ar trebui sa se intample pentru ca genereaza un dezechilibru intre cei care se joaca in mod constant in cadrul titlului.

Fortnite a introdus in decembrie un asa-numit “mod de performante” pentru jucatorii care se joaca de pe calculatoare, acesta modificand setarile grafice ale titlului pentru a creste numarul de FPS-uri si a face experienta mai fluida, dar acest lucru genereaza un avantaj neobisnuit.

Fortnite a avut implementata aceasta schimbare majora in ideea de a le oferi jucatorilor de pe calculatoare cu componente slabe posibilitatea de a fi mai competitivi in joc, insa pentru cei care au calculatoare mai bune, functia creeaza un avantaj care n-ar trebui sa existe.

Fortnite a fost gandit pentru ca toti jucatorii sa poata avea acces egal la joc si sa se poata bucura de cea mai buna experienta posibila, asa ca performantele joaca un rol foarte important aici, chiar daca sunt anulate multe dintre efectele din joc care ofera o experienta vizuala mai buna.

Fortnite a implementat abia recent aceasta schimbare, si e improbabil ca ea sa fie modificata cura curand pentru ca avantajul neobisnuit sa fie anulat, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai anunta compania americana Epic Games in legatura cu aceasta situatie.