DACIA Duster 3: Surprizele Mari Care ar Bucura Multi Romani

DACIA Duster 3 bucurie

DACIA Duster 3 este unul dintre urmatoarele 2 modele importante de SUV-uri pe care compania DACIA vrea sa le lanseze pentru clientii din toata lumea, si asteptarile pentru ele sunt foarte mari chiar de pe acum. Daca despre Bigster ni s-a mai spus cate ceva, despre DACIA Duster 3 nu stim deocamdata mai nimic oficial, iar asta pentru ca DACIA pregateste un model facelift al DACIA Duster 2, si vrea ca acesta sa fie in atentia oamenilor din lumea intreaga deocamdata.

DACIA Duster 3 va veni totusi in urmatorii ani, iar in baza a ceea ce am vazut cu DACIA Logan 3, se pare ca vom avea parte de un upgrade tehnologic subtantial, dar nu neaparat cu tot ce vedem acum. Planurile dezvaluite de catre cei de la DACIA dau de inteles ca DACIA Duster 3 va fi lansat undeva prin 2024, 2025, iar cum 3/4 ani ne despart de acel punct, e foarte posibil ca unele dintre noutatile oferite sa fie chiar mai bune decat cele din Logan 3.

DACIA Duster 3: Surprizele Mari Care ar Bucura Multi Romani

DACIA Duster 3 va avea, spun eu, mai mult ca sigur sisteme de siguranta precum in Logan 3, adica franare automata de urgenta, asistent pentru unghi mort, si poate vom vedea chiar mai mult decat atat. Desigur ca pentru DACIA Duster 3 ar putea fi folosite tehnologii mai noi, care sunt folosite acum in unele modele de la Renault, iar asta pentru ca tehnologiile utilizate acum vor fi destul de vechi peste 3/4 ani, dar daca in final costul va conta, ele ar putea fi folosite.

DACIA Duster 3 ar putea veni si fara tractiune 4×4 pentru ca platforma CMF-B, care ar urma sa fie folosita, impune efectuarea unor modificari pentru liniile de productie DACIA de la Mioveni pentru a se putea monta tractiune integrala in masini. Totusl, pana atunci am putea vedea si alte sisteme tehnologice moderne introduse in DACIA Duster 3, unele care exista deja in alte masini vandute de concurenta, iar cum e de asteptat ca preturile masinilor sa creasca cu 30%, poate ca upgrade-ul va fi urias.

DACIA Duster 3 va trece prin schimbari foarte mari in raport cu DACIA Duster 2, acest lucru fiind cat se poate de clar, insa cat de bune vor fi ele, in final, este o cu totul alta dicsutie pentru noi toti.