BANCA Transilvania: Mesaj Oficial de Informare a Clientilor

BANCA Transilvania programari

BANCA Transilvania are publicat astazi un nou mesaj oficial pentru clientii din toata Romania, acesta avand un rol de informare pentru toata lumea, iar asta deoarece e vorba despre o serie de detalii despre care unii oameni nu stiau. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le spun clientilor din toata tara ce fel de sume pot retrage in momentul de fata din oricare dintre agentiile sale fara a face o programare prealabila pentru a lua banii.

BANCA Transilvania impune o limita de maxim 40.000 de LEI pentru retragerile in bani romanesti, in timp ce in cazul euro, sau a altor valute, suma maxima este de 5000 de euro, sau echivalentul celorlalte valute. BANCA Transilvania impune aceste limite pentru ca e necesar ca banca sa aiba lichiditati pentru mai multi clienti din tara, iar cum agentiile nu au sume foarte mari de bani disponibile tot timpul, e nevoie de asemenea limite.

BANCA Transilvania: Mesaj Oficial de Informare a Clientilor

BANCA Transilvania programari retrageri

BANCA Transilvania vrea sa ii ajute pe romanii din toata tara sa afle din timp ce fel de sume de bani pot retrage inainte de a ajunge intr-o agentie si a incerca sa scoata mai multi bani decat pot. Oricare dintre clientii care vor sa scoata bani din conturi, dar depasesc aceste limite, trebuie sa programeze din timp la BANCA Transilvania retragerea, si vor fi anuntati cand anume pot merge in agentia dorita pentru a ridica respectivii bani.

BANCA Transilvania trimite sumele necesare in agentiile sale in baza programarilor pe care le fac clientii pentru a ridica banii necesari, astfel ca e obligatoriu sa urmati regulile impuse de banca. BANCA Transilvania prezinta pe website-ul sau inclusiv comisioanele aferente pentru retragerile de bani de la ghiseu, indiferent de valuta, asa ca e bine sa stiti si cat va costa asta versus retragerea banilor de la un bancomat, acolo unde teoretic comisioanele sunt mai mici.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii importante pentru clientii sai din toata tara cu privire la orice fel de operatiuni pe care acestia le pot face.