Orange: Schimbarea Oficiala Anuntata pentru Clientii Romani

Orange virtual

Orange a anuntat o noua schimbare oficiala pentru clientii sai din toata Romania, una care vine ca o veste extrem de buna pentru cei care sunt dornici sa profite de serviciile financiar bancare ale operatorului. Mai exact, cei de la Orange au anuntat in mod oficial faptul ca toti clientii Orange Money au de acum posibilitatea de a emite carduri de credit direct din aplicatia speciala lansata pentru platforma, totul foarte simplu si usor.

Orange spune ca ai sai clienti pot emite carduri digitale extrem de usor prin intermediul aplicatiei Orange Money chiar acum, dar este vorba despre un card de credit digital, nu unul fizic. Orange spune ca verificare datelor, aprobarea liniei de credit, si semnarea documentelor se pot face foarte rapid de pe telefoane, direct din aplicatia Orange Money, totul fiind gandit pentru a fi cat mai usor de facut de catre clientii care vor un asemenea tip de card.

Orange: Schimbarea Oficiala Anuntata pentru Clientii Romani

Orange virtual card credit

Orange spune ca acel card de credit virtual se emite instant dupa ce clientul il cere prin intermediul aplicatiei, si desigur ca poate fi folosit imediat pentur orice fel de cumparaturi realizate de catre clienti. Cei de la Orange spun ca acest card de credit virtual ar fi un produs unic pe piata din Romania, si ca el ofera inclusiv beneficii speciale, cum ar fi cele de cashback, de rate fara dobanda pentru diverse magazine si produse, sau puncte Thank You.

Orange ofera deasemenea pachete speciale de beneficii pe care le pot alege clientii pentru plata cumparaturilor, sau plecarea in calatorii, toate fiind foarte usor de administrat din aplicatia Orange Money. Orange spune ca acest serviciu este dedicat tuturor clientilor care au un numar de telefon activ in reteaua sa, ei putand cere emiterea cardului atat de pe iPhone, cat si de pe Android, in doar cativa pasi foarte simplu, asa cum este si normal.

Orange ofera mai multe detalii despre tot acest sistem direct pe website-ul sau, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a aflat toate detaliile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.