Windows 10: Asa Arata o Foarte Mare Schimbare din Anul 2021

Windows 10 descoperire

Windows 10 va avea o foarte mare schimbare facuta in 2021 de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, iar acum vedem si cum anume urmeaza aceasta sa arate cand va fi lansata. Mai exact, cei de la Microsoft vor integra in taskbar-ul din Windows 10 o noua functionalitate care are menirea de a ne afisa stiri recomandate de pe internet, totul in baza intereselor pe care le avem, si e posibil ca multi oameni sa aprecieze acest lucru.

Windows 10 are implementata aceasta schimbare importanta in ideea de a le oferi utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a descoperi mai usor mai multe stiri de interes de pe internet, fara a mai deschide vreun browser. Dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, un buton special va fi disponibil in taskbar pentru a accesa acest feed cu stiri de pe internet, doar un numar limitat de articole urmand a ne fi recomandate de catre Windows 10 pentru citire.

Windows 10: Asa Arata o Foarte Mare Schimbare din Anul 2021

windows 10 descoperire stiri

Windows 10 va avea si un meniu de optiuni prin care vom putea personaliza ce fel de recomandari vom putea vedea, insa deocamda totul este doar testat de catre compania americana pentru toata lumea. Microsoft ofera aici ceva foarte similar cu ceea ce am vazut de la compania Google de atata vreme incoace, insa incearca sa ofere totul in Windows 10 direct din taskbar, fara a mai fi necesara deschiderea unui browser, dar ramane de vazut cati oameni il vor folosi.

Windows 10 are aceasta schimbare oferita ca parte a update-ului care va fi disponibil incepand cu toamna acestui an, si exista foarte multa lume care asteapta cu mare nerabdare schimbarile care sunt pregatite. Desigur ca trebuie sa asteptam pana cand totul va fi oferit in mod oficia, iar asta pentru ca Microsoft vrea sa mai testeze aceste noutati pentru Windows 10 inainte de a le oferi in mod oficial pentru a fi sigura ca totul va ajunge fara probleme.

Windows 10 va avea intre timp lansata o noua actualizare in primavara acestui an, iar asteptarile sunt extrem de mar din partea foarte multor oameni in momentul de fata.