Alerta DSU privind Situatia Critica de la UPU Brasov (VIDEO)

alerta dsu upu brasov

DSU a dat startul unei serii de clipuri video care ne dezvaluie cat de critica este situatia de la unitatile de primiri urgente din tara noastra, si asta pentru ca toti oamenii care au numit doctorii asasini ar trebui sa vada ce se intampla defapt in spitalele in fata carora au protestat.

DSU incearca sa le arate oamenilor ca dincolo de manipularea de pe Facebook, daca e as aiba nevoie deun loc la ATI, e posibil sa-l prinda doar pe Facebook pentru ca situtia este critica in momentul de fata, cu paturile ATI pentru COVID-19 la nivel national ocupate in proportie de peste 90%.

„Situația este gravă în toată țara!
Astăzi, 11 aprilie 2021, un număr de 635 de pacienți erau asistați în cadrul Unităților de Primiri Urgențe, la nivel național.
În acest video este prezentată situația din UPU Brașov, în data de 9 aprilie 2021. Din păcate, aceasta nu este o situație singulară, ci este realitatea în care se află toate UPU-urile din țară.
Majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii și grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienții ajung târziu la spital, deși aveau simptome sugestive de câteva zile.
Tocmai din acest motiv, Departamentul pentru Situații de Urgență a realizat scurte video-uri în mai multe Unități de Primiri Urgențe din București și din țară, pentru a prezenta situația dificilă existentă la nivelul departamentelor de urgență, ca urmare a creșterii numărului de pacienți confirmați cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secțiile de ATI.
‼️ Ajută-ne să te putem ajuta! Sănătatea ta este ȘI responsabilitatea ta‼️
‼️ VACCINEAZĂ-TE! Îți poate salva viața!
‼️ POARTĂ CORECT MASCA!
‼️ EVITĂ AGLOMERAȚIILE! Respectă măsurile de protecție și distanțare pentru a diminua riscul de a te infecta!
‼️ TESTEAZĂ-TE la primul semn de boală!
‼️ TRATEAZĂ-TE, urmează cu strictețe tratamentul prescris de medic!
‼️ MERGI LA SPITAL PENTRU EVALUARE dacă observi că, în ciuda tratamentului, starea ta se înrăutațește!
‼️ INFORMEAZA-TE DIN SURSE CREDIBILE! Nu trebuie să cazi pradă dezinformării și manipulării!”