Valeriu Gheorghita Raspunde la Intrebarile Romanilor despre Vaccinare

Valeriu Gheorghita Raspunde intrebarilor romanilor

Autoritatile din Romania dau startul a ceea ce pare a fi o ampla campanie de promovare a vacinarii in Romania, si in centrul sau stau atat Valeriu Gheorghita, presedintele CNCAV, cat si romanii care au intrebari despre procesul de vaccinare, si i le pot adresa.

Pentru a primi raspunsuri de la Valeriu Gheorghita, romanii trebuie sa trimita inregistrari video cu intrebarile lor la autoritati, dar sa le si partajeze pe Instagram, Facebook, sau sa trimita un email la o adresa facuta de catre CNCAV pe gmail.

Invităm urmăritorii paginii de Facebook și Instagram ROVaccinare să trimită întrebări video președintelui Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), colonel dr. Valeriu Gheorghiță. Întrebările online trebuie trimise în format video (maxim 30 de secunde). Acestea vor fi selectate pe baza calității videoclipului și relevanței întrebării, pentru o sesiune înregistrată de întrebări și răspunsuri cu președintele CNCAV. Participanții cu vârsta sub 18 ani necesită autorizația scrisă a părinților și trimisă împreună cu videoclipul.

Eligibilitate

Participarea este deschisă numai persoanelor care întreabă în nume propriu. Orice înregistrare trimisă de jurnaliști și reprezentanții mass-media nu va fi luată în considerare.
Participanții sub 18 ani trebuie să aibă autorizația părinților.
Reguli de participare

Participanții trebuie să trimită videoclipuri de maximum 30 de secunde.
Participanții trebuie să partajeze clipul video pe Instagram prin povești, postări și mesaje directe, prin Facebook Messenger sau prin trimiterea unui e-mail la cnacvgov@gmail.com.
Participanții trebuie să includă hashtag-ul dedicat (#ÎntreabăPreședinteleCNCAV sau #IntreabaPresedinteleCNCAV) și să eticheteze @ROVaccinare în aceste postări.
Fiecare participant poate trimite videoclipuri nelimitate.
Participanții cu vârsta sub 18 ani trebuie să adauge acordul părinților semnat la fiecare înregistrare video.
Participanții selectați trebuie să accepte declarația de confidențialitate și să completeze formularul de consimțământ pentru a fi eligibili.”