DACIA Duster 3: Surpriza Oficiala care a Uimit Multi Romani

DACIA Duster 3 inlocuire

DACIA Duster 3 este urmatorul model de masina pe care cei de la DACIA vor sa il lanseze pentru clientii din toata Europa undeva peste 3/4 ani, iar astazi vorbim despre o surpriza uriasa pentru el. Mai exact, e foarte posibil ca DACIA Duster 3 sa aiba cel putin farurile si stopurile modificate in raport cu ceea ce vedema cum pentru Logan 3, Sandero 3, dar si pentru versiunea facelift a SUV-ului care este vandut in momentul de fata pentru clientii din toata lumea.

DACIA Duster 3 ar putea veni cu aceste componente modificate pentru ca in versiunea facelift a fost deja confirmata aceasta modificare, initial de catre presa din Franta, iar acum de imagini spion cu noua masina. Puteti vedea mai jos cum arata modelul facelift al SUV-ului romanesc, si puteti vedea ca vorbim in cazul farurilor despre o inlocuire a celor existente cu altele noi, de aceea sunt camuflate, iar asta sugereaza ca pentru DACIA Duster 3 am putea vedea iar ceva nou.

DACIA Duster 3: Surpriza Oficiala care a Uimit Multi Romani

DACIA Duster 3 inlocuire faruri
FOTO: Rally Photo Hunters

DACIA Duster 3 ar putea veni cu faruri de un model complet diferit fata de cel de acum, care va avea forma literei Y in momentul in care va fi integrat pentru masina care e in teste si pe drumurile din Romania. Schimbarea este una extrem de interesanta pentru clientii care vor sa cumpere DACIA Duster 3 cand va fi lansat, si asteptarile sunt deasemenea foarte mari pentru ca vorbim despre o tranzitie de la actualele tehnologii vechi spre altele noi, cu o modernizare serioasa a seriei.

DACIA Duster 3 parea sigura de implementarea farurilor din Logan 3 si Sandero 3 inainte ca imaginile cu versiunea facelift a actualului SUV sa apara, astfel ca acum ne asteptam la un upgrade cu mult diferit. Vestile sunt, desigur, extrem de bune pentru ca in baza acestor modificari este de asteptat ca DACIA Duster 3 sa vina si cu alte schimbari mai serioase atat pentru interior, cat si pentru partea de tehnologii care imbunatatesc experienta de condus.

DACIA Duster 3, dupa cum v-am spus deja chiar de la inceputul articolului, ar trebui sa fie lansat undeva prin 2024, sau 2025, insa deocamdata nu exista prea multe detalii clare cu privire la momentul in care se va intampla tot.