Samsung GALAXY S22: Schimbarea la care Nu se Gandeau Fanii

Samsung GALAXY S22 revitalizare

Samsung GALAXY S22 ar urma sa aduca o schimbare in urma careia foarte multa lume ar putea ramane confuza in legatura cu ceea ce vrea de fapt sa faca Samsung in legatura cu telefoanele sale premium. Mai exact, dupa ani de zile in care Samsung a decis sa puna accent mare pe senzorii de imagine cu multi megapixeli, iata ca Samsung GALAXY S22 ar putea reveni la niste cifre ceva mai apropiate de realitate, o schimbare radicala si neasteptat de strategie.

Samsung GALAXY S22 ar putea fi un telefon care nu mai vine cu senzori de imagine de 100 si 200 de megapixeli, ci ar putea reveni din nou la cifrele ceva mai reale pe care le vedem pe la Apple. Detalii foarte clare cu privire la aceasta noua tranzitie pe care vrea sa o faca Samsung pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S22 nu exista, insa s-ar parea ca in interiorul companiei au existat destule discutii cu privire la ceea ce ar trebui sa se intample.

Samsung GALAXY S22: Schimbarea la care Nu se Gandeau Fanii

Samsung GALAXY S22 ar putea veni cu senzori de imagine de la Olympus, o schimbare de strategie similara cu ceea ce a facut Huawei acum cativa ani, cand a decis sa inceapa o colaborare cu Leica pentru telefoanele sale. Aceasta colaborare a adus telefoane chinezesti cu unii dintre cei mai buni senzori de imagine de pe piata, iar pentru seria Samsung GALAXY S22 se doreste fix acelasi lucru, ambitiile coreenilor fiind extrem de mari in acest moment.

Samsung GALAXY S22 ar putea avea impusa o revenire la origini pentru ca oamenii sa beneficieze fix de ceea ce ii intereseaza, adica de poze bune fara rezolutii spectaculoase, care nu aduc si calitatea dorita. Pentru Samsung GALAXY S22 ar fi in teste mai multe tipuri de senzori de imagine, insa care dintre ei va fi folosit pana la urma nu stie nimeni, asa ca totul depinde in final de ceea ce va dori sa faca Samsung pentru noile sale telefoane mobile.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat in prima parte a anului viitor pentru oamenii din intreaga lume, iar asteptarile sunt foarte mari in ceea ce priveste schimbarile care vor fi oferite.