Samsung GALAXY S22: Noi VIDEO ne Prezinta Cum vor Arata

Samsung GALAXY S22 si Samsung GALAXY S22 Plus apar astazi in noi clipuri video care ne prezinta cum vor arata noile modele de telefoane cand vor fi lansate de catre compania Samsung, iar design-urile sunt mai mult decat interesante, dupa cum puteti vedea.

Samsung GALAXY S22 si Samsung GALAXY S22 Plus vor avea design-uri care vor semana intr-o mare masura cu cele pe care le au telefoanele din seria actuala, ceea ce desigur ca nu este tocmai o surpriza foarte mare avand in vedere ceea ce a facut compania Samsung si in trecut.

Samsung GALAXY S22 si Samsung GALAXY S22 Plus nu vor avea chiar toate noutatile pe care modelul Ultra le are disponibile, ceva ce s-a intamplat cu fiecare serie lansata in ultimii ani de catre compania Samsung, ele urmand a fi deasemenea mai ieftine.

Samsung GALAXY S22 si Samsung GALAXY S22 Plus vor fi totusi mai ieftine decat modelele Ultra din cauza lipsei noutatilor, dar vor fi totusi modele foarte cautate pentru ca reprezinta cea mai buna combinatie dintre pret si ceea ce ofera pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S22 si Samsung GALAXY S22 Plus vor fi lansate de catre compania Samsung undeva in cursul primei parti a anului 2022, cel mai probabil in ianuarie, asa ca asteptarile sunt foarte mari din partea foarte multor oameni din intreaga lume.