Samsung GALAXY S22: Vestile EXCELENTE pentru Modelele Noi

Samsung GALAXY S22 frecvente

Samsung GALAXY S22 are noi vesti excelente dezvaluite pentru utilizatorii din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la Samsung se pregatesc sa faca schimbari majore pentru noile modele de telfeoane la care lucreaza de ceva vreme deja.

Samsung GALAXY S22 are dezvaluite frecventele procesorului pentru modelul Ultra, dar numai in cazul chip-ului Exynos 2200, acesta urmand a avea in continuare 8 nuclee, asa cum se intampla de cativa ani incoace cu mai toate modelele vandute de catre coreeni.

Samsung GALAXY S22 va avea in noul procesor din chip-ul Exynos 2200 o configuratie bazata pe 1 nucleu Cortex-X2 tactat la 2.9 GHz, 3 nuclee tactate la 2.8 GHz, plus 4 nuclee tactate la 2.2 GHz, insa performantele nu vor fi mai bune decat cele ale seriei iPhone 13.

Samsung GALAXY S22 urmeaza totusi sa aiba o placa video AMD cu procesorul sau tactat la frecventa de 1.25 GHz, iar aici am putea vorbi despre o decizie care ar putea egala terminalele Apple in ceea ce priveste performantele pe partea grafica.

Samsung GALAXY S22 este pregatit acum pentru lansare in prima parte a anului viitor, cel mai probabil prin luna ianuarie, insa deocamdata nu sunt cunoscute posibile date privind momentul in care vor incepe vanzarile pentru noile modele.