LIDL Romania: Oficial, Masinile de Lux Oferite Gratuit Acum

LIDL Romania premium

LIDL Romania a surprins foarte multi romani cand a anuntat in mod oficial faptul ca le ofera posibilitatea de a castiga in mod gratuit doua masini de lux daca isi continua cumparaturile in magazinele sale. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din toata lumea posibilitatea de a castiga doua masini Volvo S90 daca respecta regulamentul de participare si sunt suficient de norocosi pentru a fi alesi sa le primeasca gratuit de la companie.

LIDL Romania a pornit acest concurs cu ceva timp in urma, dupa cum unii dintre voi deja stiati, iar el este in continuare disponibil pentru toti cei care sunt dornici sa profite de tot. LIDL Romania nu le ofera clientilor sai doar posibilitatea de a castiga aceste doua masini de lux, ci si 3 scutere electrice Super Soco, sau 5 laptop-uri Apple MacBook Air, acestea fiind mai mult premii de consolare pentru cei care nu vor castiga una dintre masinile Volvo S90.

LIDL Romania: Oficial, Masinile de Lux Oferite Gratuit Acum

LIDL Romania premium masini lux

LIDL Romania are in regulamentul sau de participare impusa obligatia ca ai sai clienti sa cumpere din magazinele sale produse de minim 100 de LEI, printre acestea trebuind sa se numere si unul de la Deluxe. Dupa ce se intampla asta, ei trebuie doar sa trimita un SMS la numarul 1877 cu codul unic de pe bonul fiscal, sau sa se inscrie prin formularul disponibil pe website-ul LIDL Romania, si asa au sansa de a castiga una dintre cele doua masini, sau celelalte premii.

LIDL Romania a lansat acest concurs inca de luna trecuta pentru clientii din toata tara, iar el va fi in plina desfasurare pana undeva aproape de Paste, astfel ca exista in continuare destule sanse de castig. Desigur ca va fi cel mai probabil multa lume dornica sa profite de tot, astfel ca sansele de a castiga una dintre masinile oferite de catre LIDL Romania scad pe masura ce tot mai multi oameni se inscriu, deci trebuie sa fiti foarte norocosi, in final.

LIDL Romania mai are si alte concursuri pe care le desfasoara in momentul de fata, si ar fi bine sa va uitati pe website-ul sau pentru a vedea ce mai aveti sansa de a castiga.