Fortnite: Problema Majora ce Frustreaza foarte Multi Oameni

Fortnite rotire

Fortnite are o noua problema foarte frustranta descoperita de catre multi dintre jucatorii din intreaga lume, iar mai jos puteti vedea cum se desfasoara aceasta, si de ce e nevoie ca Epic Games sa o rezolve cat se poate de repede.

Fortnite are o problema foarte serioasa din cauza careia ecranul jucatorilor este intors la 90 de grade in timp ce acestia se joaca, si nimeni nu are acum vreo explocatie cu privire la ceea ce se intampla, problema in sine fiind una extrem de serioasa.

Fortnite are aceasta problema declansata in mod aleator in timp ce oamenii se joaca, aproape indiferent de ceea ce fac, insa ea nu ramane activa pentru perioade lungi de timp, ci lucrurile revin la normal destul de repede fara vreo explicatie.

Fortnite este folosit de sute de milioane de jucatori din intreaga lume, si foarte multi experimenteaza situatia in utilizarea obisnuita, insa deocamdata nimeni nu a gasit vreo solutie pentru a trece peste problema, ceea ce ridica si mai multe semne de intrebare.

This is an actual 90: (I was going crazy but u can’t hear my voice) from FortniteCompetitive

Fortnite nu are vreo confirmare facuta de catre Epic Games cu privire la ceea ce ar putea genera aceasta problema, si cu privire la ceea ce s-ar putea face, asa ca ramane de vazut pentru cat timp vor mai fi oamenii nevoiti sa o suporte.