Valeriu Gheorghita: Romanii vor Putea Primi Dozele de Vaccin in Localitati Diferite

Valeriu Gheorghita a anuntat astazi ca autoritatile din Romania intentioneaza sa implementeze posibilitatea ca oamenii sa se vaccineze in localitati diferite, cu prima doza administrata intr-o localitate, si a doua doza administrata in alta localitate.

Valeriu Gheorghita spune ca ideea de a implementa acest optiune a venit in urma cererilor facute de catre oameni, si desi ideea este foarte buna, deocamdata nu se stie cand anume urmeaza sa fie disponibil totul pentru romanii care inca nu s-au vaccinat.

“Ne-am gândit să implementăm în platformă sau luăm în calcul chiar prezentarea directă a persoanelor la un centru de vaccinare, însă aici ne dorim o comunicare cu ce puțin 72 de ore a intenției de a se prezenta în centru respectiv, tocmai pentru a asigura numărul de doze necesar. Deci, da, ne gândim la acest lucruri, pentru că am primit și noi altfel de solicitări.

Mi-e greu să spun, cât mai repede, așa cum ne dorim să le implementăm pe toate de astăzi, dar din punct de vedere tehnic nu este întotdeauna posibil.”