Samsung GALAXY S22: Decizia Luata Privind Camera Telefonului

Samsung GALAXY S22 adancime

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Samsung se pregateste sa la aduca pe piata pentru clientii din intreaga lume, iar o decizie importanta a fost luata in legatura cu ea. Mai exact, cei de la Samsung ar fi decis ca pentru seria Samsung GALAXY S22 sa nu reintegreze senzorii de imagine ToF pentru camera, asta dupa ce i-au eliminat cu destul de mult timp in urma, compania neparand dornic sa ii ofere iar.

Samsung GALAXY S22 fara senzori ToF se va baza in continuare doar pe software pentru a face poze si clipuri video cu efect de adancime, si actualele modele se descurca destul de bine din acest punct de vedere. Realitatea este ca senzorii de imagine ToF au deveni inutili de cativa ani, iar eliminarea lor s-a dovedit a fi o decizie foarte buna pentru multi producatori, Samsung GALAXY S22 urmand a ramane in continuare fara acesti senzori de imagine fara rost.

Samsung GALAXY S22: Decizia Luata Privind Camera Telefonului

Samsung GALAXY S22 va avea o noua camera integrata de catre compania Samsung, si e de asteptat ca ea sa fie net superioara celei folosite in actualele modele de telefoane. Cu cat va fi mai buna aceasta in comparatie cu cele de acum e greu de spus, insa integrarea unui senzor de imagine ToF in Samsung GALAXY S22 n-ar fi schimbat prea multe cand vine vorba despre inregistrarea de poze si clipuri video cu efect de adancime, din pacate pentru clienti.

Samsung GALAXY S22 ar fi putut avea un senzor de imagine ToF multumita iPhone 12, integrarea in telefoanele celor de la Apple generand discutii in interiorul Samsung pentru o miscare similara. Totusi, pana la urma s-a decis ca Samsung GALAXY S22 nu are nevoie de asa ceva, si realitatea este ca nu are pentru ca senzorii de acest gen nu isi mai gasesc locul intr-o lume in care software-ul ii poate inlocui fara probleme in toate telefoanele mobile.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat in prima parte a anului viitor, poate chiar in luna ianuarie, dar deocamdata nu exista informatii foarte clare cu privire la ceea ce se va intampla cu telefoanele.