DACIA Duster 3: Schimbarea Asteptata ce-ar putea Dezamagi

DACIA Duster 3 insuficient

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltarein momentul de fata la compania romaneasca, si din ceea ce am aflat pe cale oficiala, foarte multe schimbari extrem de interesante vor veni pentru noul SUV. Una dintre aceste schimbari ar putea fi o tehnologie foarte asteptata pentru modelele produse de catre DACIA, ea urmand a fi integrata in DACIA Logan 2022, insa intr-o maniera care nu va fi chiar atat de buna precum se asteptau multi dintre clienti.

DACIA Duster 3 ar putea avea integrat un sistem hibrid de motorizare, adica un motor electrica destul de capabil sa tina masina in mers, probabil la viteze mici, fara ca motorul cu combustie interna sa fie folosit. Problema cu acest sistem, daca va fi cel folosit pentru DACIA Logan 2022, este ca el nu ar permite pornirea DACIA Duster 3 de pe loc folosind motorul electric, si nici nu va permite recuperarea energiei de franzare, conectarea la priza putand fi deasemenea imposibila.

DACIA Duster 3: Schimbarea Asteptata ce-ar putea Dezamagi

DACIA Duster 3 este pregatit pentru lansare undeva in 2024, deci pana atunci e posibil sa se mai schimbe lucrurile in strategia celor de la DACIA, si sa fie oferita macar optiunea de recuperare a energiei de franare. Daca nu asta, atunci poate ca va exista optiunea de conectare a DACIA Duster 3 la o priza pentru incarcarea motorului, dar chiar si asa, daca el nu va avea puterea de a porni masina de pe loc la viteze mici, va fi intr-o mare parte destul de inutil.

DACIA Duster 3 va fi un SUV mare, astfel ca motorul folosit ar trebui sa fie mai mare decat cel din DACIA Logan 2022, insa deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa se intample. DACIA Duster 3 este anuntata inca de pe acum ca putand fi mai scumpa cu pana la 30% in raport cu modelele pe care DACIA le vinde in momentul de fata, diferentele de pret fiind uriase, dar tehnologia mai buna costa, dupa cum stiti deja.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansat undeva prin 2024 de catre cei de la DACIA, dar ramane de vazut exact care vor fi planurile pe care le pregateste producatorul roman.