Windows 10: Schimbarea Lansata de Microsoft la Nivel Global

Windows 10 are parte de o schimbare importanta lansata de catre compania Microsoft la nivel global, si dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, vorbim despre ceva care va fi extrem de util pentru foarte multa lume. Mai exact, Windows 10 are in sfarsit lansat noul widget pentru taskbar care le permite oamenilor sa vada stiri bazate pe interesele pe care le au, cei de la Microsoft lucrand de foarte multa vreme la aceasta schimbare majora pentru oameni.

Windows 10 incearca sa le aduca oamenilor posibilitatea de a descoperi informatii importante in baza intereselor pe care le au, cei de la Microsoft preluand date despre ceea ce urmaresc oamenii, si afisandu-le stiri pe masura. Windows 10 are aceasta schimbare extinsa gradual in intreaga lume, cei de la Microsoft preluand informatii din 4500 de surse pentru a le afisa oamenilor, si desigur ca widget-ul trebuie activat manual pentru a fi vizibile datele.

Windows 10: Schimbarea Lansata de Microsoft la Nivel Global

Windows 10 are in acel widget informatii despre vreme combinate cu cele privind stirile cele mai importante din intreaga lume, astfel ca in mod teoretic oamenii ar trebui sa aiba parte de o informare la zi in legatura cu ceea ce se intampla in lume. Noua schimbare vine ca parte a april 2021 update, iar separat de posibilitatea de activare a acestui widget pentru Windows 10, utilizatorii vor avea deasemenea optiunea de a il personaliza dupa bunul plac.

Windows 10 incearca sa le ofere oamenilor doar cea mai buna experienta pentru folosirea acestei noi resurse de informatii, si desigur ca fiecare e capabil sa aleaga ce anume vrea sa vada in cadrul sau, sau nu. Dezactivarea acestui widget va ascunde atat stirile, cat si informatiile despre vreme, astfel ca trebuie sa va ganditi foarte bine inainte de a lua o asemenea decizie pentru ca s-ar putea sa nu fiti pe deplin multumiti de ceea ce va fi vizibil.

Windows 10 va avea disponibil totul in intreaga lume in saptamanile urmatoare, asa ca daca inca nu va apare aceasta modificare, va trebui sa aveti rabdare pentru ca ea sa fie lansata.