Samsung GALAXY S22: Cea mai Importanta Schimbare Asteptata

Samsung GALAXY S22 evolutie

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea mare serie de telefoane cu care compania coreeana vrea sa ii surprinda pe clientii din toata lumea, iar pentru ea este asteptata o foarte mare schimbare. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S22 ar putea fi implementata o camera sub ecran, una dintre cele mai cerute modificari pentru telefoane mobile in ultimii ani, dar evolutia inceata a tehnologiei a facut extrem de dificila o asemenea schimbare majora.

Samsung GALAXY S22 este totusi testat cu o asemenea modificare pentru ecranul sau, iar daca ea va fi oferita, atunci vom vorbi despre ceva care mai mult ca sigur va bucura extrem de multa lume. Implementarea unui nou senzor de imagine sub ecranul Samsung GALAXY S22 ar fi ceva care ar elimina una dintre problemele de design cu care se confrunta de ceva vreme nu doar telefoanele coreenilor, ci si multe alte modele aflate acum la vanzare.

Samsung GALAXY S22: Cea mai Importanta Schimbare Asteptata

Samsung GALAXY S22 are testata aceasta tehnologie acum intr-o versiune mult imbunatatita in comparatie cu cele care au fost testate pe modelele anterioare de telefoane create de catre Samsung. Se pare ca samsung a reusit in ultimii ani sa aduca tehnologia aceasta intr-un asemenea punct incat implementarea sa in telefoane trece de la speranta la realitate, iar daca va reusi totul cu Samsung GALAXY S22, atunci va pune serioasa presiune pe Apple si Huawei.

Samsung GALAXY S22 ar putea avea aceasta schimbare majora oferita in tandem cu un nou procesor, o baterie de capacitate mai mare, mediu de stocare mai rapid, si memorie RAM mult mai performanta. Aceste modificari ar putea aduce si un pret mai mare de vanzare pentru Samsung GALAXY S22 in momentul in care va fi lansat pentru oamenii din intreaga lume, dar deocamdata nu stim chiar atat de multe in legatura cu aceasta posibila decizie.

Samsung GALAXY S22 este in dezvoltare cu o posibila data de lansare in prima parte a anului 2022, insa multe depind de felul in care va decurge procesul pentru finalizarea telefonului.