Windows 10: Schimbarea Majora pe care o face Acum Microsoft

Windows 10 audiofili

Windows 10, dupa foarte multi ani de asteptare, are in sfarsit facuta o schimbare pe care foarte multi dintre utilizatorii sai o asteptau de si mai multa vreme, dar e bine ca intr-un final ajunge si ea. Mai exact, cei de la Microsoft s-au gandit ca n-ar fi rau daca ar adauga in Windows 10 suport pentru AAC, un format Bluetooth menit sa le ofere oamenilor o calitate ridicata pentru orice asculta prin intermediul dispozitivelor conectate la PC-uri folosind aceasta tehnologie.

Windows 10 are implementat suport pentru AAC prin Bluetooth in urmatoarea mare actualizare pe care compania Microsoft o va lansa pentru PC-urile din toata lumea, si vorbim despre o veste extrem de buna pentru noi toti. Schimbarea aceasta va deschide calea spre noi aplicatii pentru muzica menite sa ne redea continutul la calitate ridicata prin AAC in Windows 10, dar si spre folosirea de noi tipuri de casti care sa ofere o calitate ridicata a sunetelor redate.

Windows 10: Schimbarea Majora pe care o face Acum Microsoft

Windows 10 are deasemenea o alta schimbare extrem de importanta oferita, mai exact combinarea profilelor care sunt afisate pentru dispozitivele audio Bluetooth pe care le conectam la PC-urile noastre. Daca aveti un PC cu Windows 10, atunci stiti ca in momentul de fata sunt afisate mai multe optiuni pentru redarea de continut prin Bluetooth, dar asta se va schimba multumita noutatilor pe care Microsoft s-a gandit intr-un final sa le implementeze pentru noi.

Windows 10 are toate aceste modificari deja in plin proces de testare cu unii dintre cei care folosesc versiunile beta ale sistemului de operare, astfel ca unele dintre noutati vor fi dezvaluite neoficial curand. De la ele vom afla si cum anume urmeaza sa functioneze totul cand in versiunea finala a Windows 10 vor fi oferite schimbarile acestea majore asteptate de catre foarte multa lume, iar vestile sunt unele foarte bune pentru cei care asculta muzica des la casti prin Bluetooth.

Windows 10 urmeaza sa ofere toate aceste schimbari prin actualizarea care va fi lansata in toamna acestui an pentru PC-uri, deci nu mai avem chiar atat de mult de asteptat dupa ea.