DACIA Duster 3: Modificarea Majora care pare tot mai Sigura

DACIA Duster 3 salvare

DACIA Duster 3 este urmatorul SUV important pe care compania DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre modificari foarte multe care sunt asteptate pentru el. Printre acestea exista si una care mai mult ca sigur nu va bucura foarte multa lume, iar asta pentru ca ea are menirea de a elimina ceva ce foarte multi clienti apreciaza in actualele modele, mai exact tractiunea 4×4, care este si extrem de utila, pana la urma.

DACIA Duster 3 va fi facut pe platforma CMF-B, cea pe care sunt produse inclusiv DACIA Duster 3, sau Sandero 3, insa DACIA Logan 2022 va veni deasemenea pe aceeasi platforma. Cu ea vine si una dintre foarte marile schimbari pe care DACIA Duster 3 le va avea, mai exact implementarea tehnologiei hibride, aceasta urmand a fi introdusa cu DACIA Logan 2022, si mai mult ca sigur o vom vedea inclusiv in viitorul model de SUV al DACIA.

DACIA Duster 3: Modificarea Majora care pare tot mai Sigura

DACIA Duster 3 va fi cel mai probabil vandut si intr-o versiune hibrida, iar asta face eliminarea tractiunii 4×4 tot mai probabila pentru noul model de SUV aflat acum in proces de dezvoltare. Pentru ca DACIA Duster 3 sa fie produsa cu tractiune 4×4 la Mioveni e nevoie de o modificare a a liniei de productie, iar asta inseamna costuri ridicate pentru cei de la DACIA, costuri care ar trebui sa fie transferate la clienti, insa acest lucru nu se va intampla, asa ca introducerea versiunii hibride ar putea insemna disparitia celei 4×4.

DACIA Duster 3 va fi oricum mai scumpa decat modelele lansate inaintea sa, ceva ce era de asteptat sa vedem pentru ca DACIA a anuntat in mod oficial aceasta schimbare pentru viitoarele masini. Includerea unui model hibrid al DACIA Duster 3 lista de masini ar putea duce pretul de vanzare cu mult peste valoarea de 20.000 de euro, mai ales ca exista deja modele care se apropie destul de el, iar tehnologia aceasta este foarte scumpa.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial undeva prin 2024, sau 2025, inca nu se stie clar, iar in aceeasi masura nu se cunosc si toate noutatile care vor fi oferite.