Telekom: Realizarea Importanta pentru Primele Luni ale 2021

Telekom atragere

Telekom este unul dintre marii operatori de telecomunicatii ai Romaniei in continuare, compania avand aproape 10 milioane de clienti in toata tara, iar aceasta cifra este in continua crestere. Cei de la Telekom au pus foarte mare accent pe crestere in anul 2021, avand foarte multe oferte atat pentru serviciile fixe, cat si pentru cele mobile, iar acest lucru e de asteptat sa continue inclusiv in cursul urmatoarelor luni, dar si in cursul anului 2022.

Telekom este de cativa ani intr-o foarte apriga lupta cu RCS & RDS, Orange, Vodafone pentru suprematie pe piata de telecomunicatii din Romania, si in ceea ce priveste serviciile mobile arata ca vrea mult mai mult. Inclusiv in anul 2021 cei de la Telekom au ramas pe locul 2 in ceea ce priveste portarile de numere de telefonie mobila in propria retea, o realizare care nu trebuie trecuta usor cu vederea, iar asta pentru ca ea este una extrem de importanta.

Telekom: Realizarea Importanta pentru Primele Luni ale 2021

Telekom nu poate depasi RCS & RDS in ceea ce priveste numarul de clienti care sunt portati in propria retea, insa ramane totusi in continuare in fata Orange si Vodafone, cel putin deocamdata. Diferenta dintre Telekom si RCS & RDS in ceea ce priveste portarile pe partea de telefonie mobila sunt foarte mari, insa cand vine vorba despre Orange si Vodafone, situatia este diferita, aici diferentele fiind mult mai mici, si probabil ca vor disparea curand.

Telekom isi va vinde divizia de servicii fixe in 2021 catre Orange, astfel ca ramane sa vedem cum se va mai descurca pe partea de portari din moment ce acum are succes mare cu serviciile convergente. Vorbim despre abonamente care combina seviciile fixe si mobile, cei de la Telekom laudandu-se cu ele, dar daca partea de servicii fixe dispare, atunci ramane sa vedem in ce masura va mai aparea operatorul printre cei cu cele mai multe portari.

Telekom va avea in continuare, mai mult ca sigur, oferte extrem de bune pentru clientii din toata Romania, si e de asteptat ca lupta pentru portari sa se intensifice dupa ce va finaliza vanzarea catre Orange.