Windows 10: Schimbarea Facuta de Microsoft dupa 25 de Ani

Windows 10 istoric

Windows 10 are printre toate modificarile sale importante facuta si una care vine dupa 25 de ani de cand a fost introdusa pentru prima oara in sistemul de operare, si implicit in PC-urile oamenilor. Mai exact, cei de la Microsoft au decis ca ar cam fi timpul sa inlocuiasca vechile iconite din Windows 95 cu unele noi in versiunea Sun Valley a Windows 10, astfel ca in toamna acestui an vor disparea o serie de iconite care au devenit iconice pentru sistemul de operare.

Windows 10 inca mai are iconitele de mai jos disponibile pentru PC-urile oamenilor din toata lumea, si compania Microsoft stie foarte bine ca era nevoie de mult de inlocuirea lor, iar asta va veni din toamna. Puteti vedea inclusiv o comparatie intre iconitele actuale din Windows 10, si cele care vor veni ca parte a schimbarilor de design pregatite pentru toamna, si pentru a elimina vechile ramasite ale Windows 95, care au rezistat timp de 25 de ani.

Windows 10: Schimbarea Facuta de Microsoft dupa 25 de Ani

Windows 10 istoric windows 95
Iconitele noi din Windows 10 vs iconitele vechi din Windows 95.

Windows 10 va avea noi iconite care seamana mai mult cu cele care exista in Microsoft 365 decat Windows 95, astfel ca toti cei care folosesc acea platforma, ar trebui sa vada ceva foarte familiar in fata. Microsoft pregateste de ceva vreme aceasta schimbare pentru interfata Windows 10, si cei care au vazut deja iconitele care au fost implementate de catre companie au apreciat ca in sfarsit este facut ceva bun la 25 de ani de cand iconitele au aparut pentru prima oara.

Windows 10 are foarte multe schimbari importante facute de catre Microsoft atat in versiunea care va fi disponibila in primavara acestui an, cat si in toamna anului acesta, deci ne asteapta foarte multe imbunatatiri. Desigur ca nu toate cele raportate pana acum vor ramane si in versiunile finale ale sistemului de operare, dar exista destule care nu vor disparea prea curand, si Windows 10 va oferi o experienta mult mai buna de utilizare multumita lor.

Windows 10 are toate aceste schimbari testate in prealabil de catre Microsoft inainte de a fi lansate, astfel ca daca se vor mai schimba alte iconite, vom afla din timp ceea ce este pregatit.