Huawei P50 Pro Plus: Imaginea care ne Arata Noul sau Design

Huawei P50 Pro Plus imagine

Huawei P50 Pro Plus este unul dintre urmatoarele modele noi de telefoane pe care compania Huawei vrea sa le aduca in magazinele din intreaga lume, foarte multi oameni asteptand cu mare interes noile dispozitive. Huawei P50 Pro Plus va fi modelul de top din seria P50, o serie care este in dezvoltare de vreun an de zile, si care va fi lansata mult mai tarziu decat cea dinaintea sa, asta din cauza sanctiunilor care au fost impuse de catre SUA pana acum.

Huawei P50 Pro Plus are totusi parte de o prezentare a design-ului final pe care il va avea, iar asta multumita cel mai probabil unor schite care au fost preluate de la parteneri ai companiei chinezesti. In imaginea de mai jos puteti vedea cum ar trebui sa arate Huawei P50 Pro Plus in momentul in care va fi lansat pe piata pentru clientii din toata lumea si totul seamana mult cu ceea ce am mai vazut pana acum in diverse alte concepte publicate de graficieni.

Huawei P50 Pro Plus: Imaginea care ne Arata Noul sau Design

Huawei P50 Pro Plus urmeaza sa aiba un panou frontal cu margini mult mai mici decat cele ale seriilor anterioare, ceva ce vine ca o veste foarte buna, insa camera frontala perforata in ecran nu va disparea. In carcasa vedem un modul de camera care este format din doua sectiuni distincte care ascund 5 senzori de imagine, grupati separat, 3 in partea superioara, si inca doi in partea inferioara, cu un flash LED montat intre ele pentru poze facute noaptea.

Huawei P50 Pro Plus urmeaza totusi sa fie produs in cantitati foarte limitate de catre compania Huawei, iar asta pentru ca nu exista suficiente componente pentru ca productia sa fie posibila in cantitati mari. E foarte posibil ca Huawei P50 Pro Plus sa fie lansat initial doar in China/Asia, impreuna cu Huawei P50 Pro, iar Huawei P50 ar putea ajunge si in alte zone de pe glob, dar totul depinde de stocurile de componente care vor fi disponibile.

Huawei P50 Pro Plus va costa cel mai probabil peste 1300 de euro, insa pana acum nimeni nu a oferit cifre macar estimative cu privire la valoarea pe care o vor avea noile telefoane.