DACIA Duster 3: Noul Model Special care Nu ar mai fi Lansat

DACIA Duster 3 spatioasa

DACIA Duster 3 este urmatoarea serie de masini pe care DACIA le dezvolta in momentul de fata pentru a le lansa pentru clientii din intreaga lume, iar asteptarile sunt foarte mari in ceea ce le priveste. Mai exact, DACIA Duster 3 este pregatita cu foarte multe dintre schimbarile majore pe care Logan 3 si Sandero 3 le-au avut implementate, iar asta inseamna ca masinile vor veni cu atat de multe noutati grozave incat vor fi cu siguranta cautate de multi clienti.

DACIA Duster 3 nu va veni totusi intr-o versiune speciala care a fost anuntata inca de acum cateva luni, si asta in conditiile in care existau asteptari mari din partea unora vis-a-vis de ea. Mai exact, s-a spus ca DACIA Duster 3 ar putea fi lansata intr-o versiune cu 7 locuri, asta dupa ce un asemenea model al Duster va fi lansat in perioada imediat urmatoare, doar ca acea masina se dovedeste a fi cu totul altceva decat ne-au spus unele zvonuri din anul 2020.

DACIA Duster 3: Noul Model Special care Nu ar mai fi Lansat

DACIA Duster 3 nu ar urma sa fie lansata intr-o versiune cu 7 locuri pentru ca acel model de masina DACIA este o combinatie intre Logan MCV si Lodgy, deci nu va fi un SUV, asa cum se credea. Avand in vedere ca DACIA Duster 3 va fi lansata impreuna, sau inainte, de Bigster, care va fi o masina mai mare, e improbabil ca si o versiune mai mare a sa sa fie pusa in vanzare de catre cei de la DACIA, care vor sa aiba delimitate clar modelele pe care le vand.

DACIA Duster 3 va ramane mai mult ca sigur in aceleasi linii de pana acum cand vine vorba despre ceea ce ofera pentru clienti, dar nu e exclus sa vedem si o versiune pick up a acestui SUV. Cei de la DACIA vand deja un asemenea model pentru clientii din toata lumea, si un DACIA Duster 3 in versiune pick up nu e exclus, desi pana acum n-au aparut informatii cu privire la posibila dorinta a companiei de a vinde o masina de acest tip pe piata.

DACIA Duster 3 va fi prezentat aundeva pe final de an 2023/2024, lansarea sa depinzand foarte mult si de vanzarile pe care le vor inregistra modelele care sunt acum disponibile pe piata.