Vodafone: Oficial, Ce-i Gratuit Exclusiv Clientilor Romani

Vodafone mancare

Vodafone a publicat un anunt oficial cu care si-a dat pe spate clientii din toata Romania, si asta pentru ca a decis sa le ofere in mod exclusiv ceva ce nu credeau ca pot primi gratuit vreodata. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa organizeze un concurs care are in centru platforma de livrari Tazz, ei oferind initial posibilitatea de a beneficia de reducere 45 de LEI la 3 comenzi facute prin Tazz, insa acesta este doar inceputul promotiei.

Vodafone are un anunt mult mai important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere mult mai mult decat ceea ce v-am spus mai sus. Vodafone spune ca le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga premii care le permit sa faca prin Tazz comenzi de 500, 1000, 2000 de euro in mod gratuit, iar asta e o veste excelenta pentru toti cei care folosesc platforma, sau serviciile operatorului de telecomunicatii.

Vodafone: Oficial, Ce-i Gratuit Exclusiv Clientilor Romani

Vodafone le cere clientilor din Romania sa indeplineasca 3 cerinte pentru a putea fi inscrisi la concursul pe care-l desfasoara in momentul de fata, si ar trebui sa fiti foarte atenti la ele. Prima cerinta este ca in cadrul postarii de mai jos, clientii sa publice pe Facebook un esec in bucatarie cand faceau un anumit fel de mancare, cei de la Vodafone cerand detalii direct in postarea de pe pagina retelei de socializare, si asta e prima componenta a mecanismului.

Vodafone spune deasemenea ca impreuna cu aceste detalii clientii ar trebui sa spuna si ce fel de mancare au vrut sa comande pentru a inlocui mancarea pe care n-au reusit sa o faca. In final, Vodafone le cere oamenilor sa dea tagi si unui numar de 3 prieteni pe care-i au in cadrul retelei de socializare pentru ca acestia sa fie notificati de concurs, si eventual sa participe la el, dar tot cu un comentariu lasat la postarea publicata de operator.

Vodafone desfasoara acest concurs doar pana maine noapte, deci mai aveti putin timp la dispozitie pentru a profita de tot ceea ce ne este pus la dispozitie de catre companie.