Raed Arafat: Decizia Care va Supara foarte Multi Romani

Raed Arafat Decizia Care va Supara foarte Multi Romani

Raed Arafat a anuntat ieri o decizie a Guvernului Romaniei care va supara cu siguranta foarte multi romani, iar asta pentru ca executivul a hotarat sa elimine de pe lista celor care pot intra la evenimentele publice persoanele care au fost infectate recent cu Coronavirus si s-au vindecat.

Raed Arafat spune ca doar persoanele vaccinate, sau cele care fac un test de depistare a infectarii cu Coronavirus, pot intra la evenimentele publice, cei care au fost vindecati, chiar recent, neputand sa faca asta fara a fi testati in prealabil.

“Se creează posibilitatea ca, în spațiile deschise, competițiile sportive să se poată desfășura pe teritoriul României, cu participarea spectatorilor, până la 25% din capacitatea maximă a spațiului. Participarea va fi permisă doar pentru: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test anti PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.”