Telekom: Anunt Oficial, Schimbare Surprinzatoare in Romania

Telekom devansat

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul, de fata, iar acum este in centrul unui anunt surprinzator cu o schimbare pe care putini o anticipau acum cativa ani. Cei de la Telekom au anuntat zilele trecute rezultatele financiare pentru T1 2021 in Romania, si au dezvaluit ca au 3.55 milioane de clienti ai serviciilor de telefonie mobila, o cifra cu mult, mult mai mica fata de cele de acum 2/3 ani.

Telekom a mers intr-o directie relativ buna in ultimele luni din acest punct de vedere, insa anuntul sau de saptamana aceasta a fost secondat de altul care a venit de la RCS & RDS, si care vizeaza DIGI Mobil. Conform celor de la RCS & RDS, DIGI Mobil are 3.8 milioane de abonati pentru serviciile de telefonie mobila, cu 250.000 mai multi decat cei de la Telekom, iar diferenta este una care merita avuta in vedere de catre cei care se uita cu atentie la piata de telecomunicatii din Romania.

Telekom: Anunt Oficial, Schimbare Surprinzatoare in Romania

Telekom are mai putini clienti decat RCS & RDS pentru serviciile de telecomunicatii mobile, o surpriza extrem de interesanta daca ne gandim ca serviciile sale sunt usor superioare, si usor mai scumpe, totusi. In ciuda acestui lucru, Telekom a ramas in urma RCS & RDS din punct de vedere al numarului de clienti pentru serviciile de telefonie mobila, iar asta va conta si mai mult dupa vanzarea diviziei de servicii fixe a grupului catre cei de la Orange.

Telekom va deveni al patrulea cel mai mare operator de telcomunicatii din Romania in aceasta toamna, fiind chiar si in urma celor de la DIGI Mobil, pana la urma, dupa evolutia bazei de clienti din ultimii ani. Ceea ce va ramane in Romania din Telekom se va lupta pentru a atrage clientii DIGI Mobil, Orange, Vodafone, dar va fi nevoie de oferte si servicii cu mult peste media pietei pentru ca divizia ramasa sa aiba cu adevarat succes in tara noastra.

Telekom va ramane un operator puternic in continuare, dar in mod surprinzator cu mult in urma celor de la DIGI Mobil, care sunt si intr-o crestere constanta de ceva vreme incoace.